Úvod

Gril jako ze škatulky? Zajistí MEFISTO

Grilovací sezóna se pomalu ale jistě rozjíždí. Konečně! Grilování to jsou příjemné chvíle strávené s rodinou nebo přáteli u skvělého jídla. Tyto chvilky ale dokáže pokazit špinavý gril. Nemusí to ale tak být, stačí vsadit na speciální přípravek MEFISTO…


Čistý gril za pár minut
Příjemné chvilky po grilování rychle vystřídá starost o to, kdo gril vyčistí. Zapomeňte na to, že gril při příštím grilování opálíte! Tím si koledujete jen o zdravotní problémy a navíc se tím znehodnocuje chuť grilovaných pokrmů. Vyčistit gril byla pěkná dřina – doposud! Nyní se totiž už s čištěním špinavé mřížky nemusíte trápit.
 


Jak je to možné?

Odpověď je jednoduchá. Stačí začít používat speciální gel MEFISTO, díky němu budete mít svůj gril opět čistý a připravený na další grilovačku během několika minut, a to bez větší námahy. Vše je velmi jednoduché. Pomocí mechanického rozprašovače nanesete gel MEFISTO rovnoměrně na všechny znečištěné části a necháme ho zde působit zhruba deset minut. Pak gel jednoduše i se všemi nečistotami setřete. Nakonec povrch umyjete teplou vodou.

 


Poradí si se vším a všude
Gel MEFISTO umí bojovat se vší nečistotou, co na grilu vzniká. Snadno si poradí s připálenými tuky a nečistotami, ale lze tuto jeho schopnost využít i jinde. Třeba k odstranění mastnoty usazené na keramických obkladech a dlažbě v kuchyni nebo sazí a špíny na sklech krbů a kamen. Při rozprašování gelu pro jistotu dbejte na to, aby nepřišel do kontaktu s lakovanými povrchy, hliníkem, jeho slitinami a dalšími barevnými kovy – mohl by totiž změnit jejich barvu.

Užijte si grilování naplno! Více informací najdete na www.druchema.cz.

Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze