Úvod

Hledáte dekorace a vybavení, které odliší váš domov od ostatních?

Kdo z nás by neměl rád krásné přehozy, povlaky na polštářky do obývacího pokoje i ložnice, nebo třeba ubrus na stole, který nezůstane bez povšimnutí žádné návštěvy? Chcete-li mít doma bytové dekorace, které jen tak u někoho dalšího nenajdete, prohlédněte si nabídku e-shopu Habitat-cz.cz. Najdete v ní decentní, pestré i originální druhy, z nichž si zajisté vyberete dle svého vkusu.


Nechte si ušít závěsy
Ať už chcete, aby váš interiér působil nadčasově, moderně, nebo domácky či lehce, stačí sáhnout po látce, která bude splňovat vaše požadavky. Svému gustu dostojí všichni, kdo mají rádi květiny, proužky, asymetrické tvary, eleganci jednobarevnosti i ti, kdo chtějí praktičnost a snadnou údržbu. Dekorační látka dovede udělat s prostorem doslova divy. Můžete si ušít, nebo nechat ušít, stejné závěsy i potahy na polštářky, sedáky nebo třeba zkombinujte stejnou barvu tapety na stěně se stejnou látkou přehozu na sedačku. Švadlena dovede vytvořit, na co si vzpomenete, stačí si jen vybrat materiál, ze kterého budete dekorace chtít zhotovit.
dekoracni textil
Důležité světlo
Světlými látkami můžeme prostor opticky zvětšit
. Zároveň dodají prostoru lehkost a vzdušnost. Pokud však máte pokoj spíše temnější, doplňte jej o stolní lampy. Můžete je umístit nejen na psací stůl, ale i na příruční stolek, na skříňku či poličku.

Jejich velkou předností je, že s jejich pomocí získáte dostatek světla i v sychravých dnech a večer vám poskytnou příjemné osvětlení, u kterého můžete jak psát, tak jen tak lenošit.

Stolní lampy mohou mít mnoho podob. Ať už potřebujete reprezentativní typ do pracovny, nějaký decentní do obývacího pokoje nebo veselý pro děti do dětského pokojíku, Habitat-cz.cz přináší pestrou nabídku sortimentu tohoto druhu.

Doplňte váš dům o zajímavé bytové dekorace, které vám umožní vdechnout interiéru tu správnou atmosféru přesně ve vašem stylu. Buďte trendy, změňte zdánlivé maličkosti a udělejte ze starého vzhledu jako mávnutím proutku úplně nový.
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze