Úvod

Infrasauny jsou ideální pro relaxaci a detoxikaci organizmu

Podzim pomalu klepe na dveře a s ním i sychravé počasí. Určitě se Vám tak v deštivých studených dnech zalíbí myšlenka relaxovat v krásně vyhřáté infrasauně.


Nyní máme pro Vás hned dva dárky ke každé infrasauně Hyundai!

Infrasauny jsou ideální pro relaxaci, detoxikaci organizmu, otužování či k prohřátí před cvičením. Princip infrasauny spočívá v prohřívání těla pomocí přenosu tepla infrazářením. Prohřívá se tak nejen povrch těla, ale teplo proniká i do hloubky tkáně.

Pokud tedy uvažujete o pořízení infrasauny můžete zvolit infrasauny značky Hyundai. Infrasauny Hyundai jsou k dostání v modelech pro 1 – 3 osoby ve standardní nebo rohové úpravě. Většina modelů infrasaun Hyundai jsou již vybaveny rádiem s CD přehrávačem a MP3 a některé modely mají i venkovní osvětlení nebo vnitřní LED osvětlení s funkcí světelné terapie.

A na co si dát při výběru infrasauny pozor?

Důležitý je také materiál, ze kterého jsou infrasauny vyrobeny. Infrasauny Hyundai jsou vyrobeny z  exluzivního saunového dřeva Hemlock – nebo-li kanadského jedlovce. Toto dřevo je extrémně stabilní a nekroutí se. Má velmi jemnou strukturou, bez suků a pryskyřice. Jeho další výhodou je imunita proti tvorbě a množení mikroorganismů. Pokud byste si chtěli dopřát opravdu luxusní kousek, zvolte infrasaunu vyrobenou z cedru.



Je vhodné zajímat se také o topidla v infrasaunách. Kvalitní karbonová topidla používaná v infrasaunách Hyundai zajistí, oproti běžněji používaným keramických topidlům, rovnoměrnější rozložení tepla v sauně, energetickou úspornost, větší bezpečnost, rychlost a efektivitu prohřívání organismu.

Vybrané modely infrasaun Hyundai jsou navíc vybaveny ionizérem, který obohacuje vzduch velkým množstvím záporně nabitých iontů (aniontů), jež ničí bakterie a viry a mají blahodárný vliv na zdraví.

Nyní máme pro Vás rovnou dva dárky k infrasauně. Jeden se týká nadstandardní prodloužené záruky. Ke každé infrasauně je nyní záruka 40 měsíců. Druhým dárkem je set dvou luxusních osušek.

Značka Hyundai svým výrobkům věří. Na všechny modely meteostanic a autorádií a nyní i infrasaun Hyundai garantuje záruku 40 měsíců. Tuto nadstandardní garanci záruky nabízí Hyundai na základě pečlivého výběru komponentů, precizního dílenského zpracování a důsledné kvalitativní kontroly. Záruka 40 měsíců je vedle technických parametrů dalším důvodem, proč se při koupi infrasauny rozhodnout právě pro značku Hyundai. Prodloužená záruka je poskytnuta na základě bezplatné registrace na www.hyundai-electronics.cz v sekci ZÁRUKA.

Ke každé infrasauně nyní dostanete také set dvou luxusních froté osušek Hyundai v béžové a černé barvě. Kvalitní zpracování osušek ze stoprocentní bavlny s kontrastním štěpováním vám jistě ještě více zpříjemní chvíle v infrasauně.

S infrasaunami Hyundai jejichž jednotlivé modely nesou jména středomořských letovisek, se budete cítit jako byste byli právě na dovolené.

Více informací o infrasaunách Hyundai získáte na www.hyundai-electronics.cz.

Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze