Úvod

Instalace kondenzačního kotle… nemusíte se jí bát ani v zimě

Topná sezóna je v plném proudu. Zima se nám konečně ukazuje v celé své kráse a teploty místy klesají hluboko pod nulu. Zatímco venku panuje studené počasí a štiplavý mráz se nepříjemně zakusuje do holé kůže, za dveřmi našich domovů máme vždy příjemně teplo.


Ať už bydlíte v bytě nebo vlastníte rodinný dům, určitě se chcete doma cítit příjemně. Sněhová nadílka je sice krásná, ale pouze za oknem - doma chceme mít teplo. Jenže co když se s vaším starým kotlem něco stane a on ze dne na den vypoví službu? Co když se ocitnete bez možnosti topení a teploty začnou citelně klesat nejen venku, ale i u vás doma?

Výměna kotle v zimě?!
Pro většinu lidí je výpadek topného zařízení uprostřed topné sezóny doslova noční můrou. Výměna kotle je pro ně v tomto čase nepředstavitelná. Ve skutečnosti to není tak složité, jak se možná na první pohled zdá. Zvláště pokud vsadíte na kvalitu a vyberete si kondenzační kotle Protherm, které jsou vyzkoušené mnoha zákazníky před vámi a které slibují hned celou řadu výhod.

Značka Protherm se na českém trhu pohybuje již více jak 25 let. Během této doby si dokázala vydobýt cenné místo nejen na trhu, ale i v srdcích spokojených zákazníků. Značka Protherm nabízí praktické a šikovné řešení jak pro malé byty, tak i rodinné domy nebo komerční prostory. Dokáže navrhnout řešení na míru úplně pro každého.

kondenzacni kotel

V čem spočívá výhoda kondenzačních kotlů?

Určitě si teď pohráváte s otázkou, jakými výhodami disponuje kondenzační kotel a proč se vyplatí investovat právě do tohoto tepelného řešení. Mezi velká pozitiva kondenzačních kotlů jednoznačně patří prověřená technologie a nízká spotřeba plynu. Jako další významné plus můžeme označit šetrnost k životnímu prostředí i skutečnost, že vás pořízení tohoto typu kotle vyjde mnohonásobně levněji, nežli pořízení jiné topné technologie.
Vybírat můžete z pestré palety modelů, mezi nimiž najdete jak závěsné, tak i stacionární kondenzační kotle. Výběr tak můžete uzpůsobit dispozičním možnostem vašeho bydlení i vašim preferencím. Kondenzační kotle váš domov nejen příjemně vytopí, ale zároveň se postarají i o ohřev vody, kterou tak budete mít neustále k dispozici.

Pohodlná obsluha jako třešnička na dortu

Chcete ještě další důvod, který hovoří ve prospěch pořízení kondenzačního kotle Protherm? Jedná se o regulátor MiGo, se kterým můžete kotel ovládat pohodlně a jednoduše pomocí aplikace ve vašem chytrém telefonu nebo tabletu. Vzdálená správa kotle ještě více zvyšuje pohodlnou obsluhu.

ovladani pres mobil

Regulátor MiGo disponuje integrovaným indikátorem aktuálního provozního stavu, který vás vždy upozorní na důležité události, například nestandardní stav kotle. Kotel tak můžete pohodlně ovládat odkudkoliv.
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze