Úvod

Jak zafinancovat vybavení domácnosti

Potřebujete nový nábytek, pračku, anebo třeba televizi, ale nemáte na svém běžném účtu dostatek finančních prostředků? Půjčka a nákup na splátky představují dostupné řešení, jak zafinancovat vybavení domácnosti.


Osvědčený způsob získání prostředků
Půjčka představuje osvědčený způsob, jak získat potřebné finanční prostředky na financování vybavení domácnosti a dalších výdajů. Ovšem podmínky většiny subjektů poskytujících půjčky nejsou příliš výhodné. Obyčejně potřebujete vyplnit mnoho formulářů, je Vám stanovena přesná výše splátek, stejně jako doba splatnosti a potřebujete ručitele. V případě zrušení půjčky nebo v situaci, kdy si již nebudete moci dovolit půjčku splácet, Vás čeká mnoho nepříjemností. A o výši úroků ani nemluvě.

Půjčka se zárukou spokojenosti
Půjčka se zárukou spokojenosti, kterou nabízí Homecredit, tyto nedostatky řeší. Výši půjčky od 10000 do 150000 si můžete sami určit, stejně jako výši splátky a dobu splácení. Pokud si to s Vaší půjčkou nakonec rozmyslíte, do 1 měsíce ji můžete zrušit, aniž by Vám hrozilo riziko sankce. Ručitele nepotřebujete. A co když v budoucnu nastane situace, že svou půjčku nebudete moci splácet? Nebojte se, o své vybavení domácnosti nepřijdete, a to díky zajišťovacímu instrumentu pojištění výdajů. Půjčku si můžete sjednat prakticky kdykoliv, stačí jen zavolat na bezplatnou telefonní linku 800 700 762 anebo vyplnit on line jednoduchý formulář.

Nákup na splátky
Další z možností, jak si splnit svá přání, třebaže náš zůstatek na účtu se tváří, že to nejde, představuje nákup na splátky. Na začátku zaplatíte pouze část ceny zboží, po kterém toužíte, a zbytek doplatíte postupně. Na homecredit.cz najdete dlouhý seznam mnoha obchodů, kde můžete nakoupit na splátky nejen domácí spotřebiče, elektroniku nebo nábytek, ale také vybavení pro dílnu a zahradu, bazény, hudební nástroje, sportovní potřeby, zájezdy a mnoho dalšího. Neodkládejte spotřebu na zítřek. Žijeme dnes.

Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze