Úvod

Jednoduše a levně udělejte ze staré koupelny novou!

Kolikrát už Vás napadlo, jak ze své staré koupelny udělat novou a pěknou? A jak by to bylo krásné, kdyby navíc ještě všichni (manžel a děti) po sobě uklízeli nejen v koupelně. Ale dosti snění a vzhůru k realitě. S úklidem Vám nepomůžeme, ale s rekonstrukcí ano.


Mnohdy se všichni domníváme, že rekonstrukce koupelny musí být drahá a časově náročná. Někdy však stačí pouhopouhá výměna radiátoru, která může celou koupelnu zcela oživit a změnit. 

Některé čtenáře jistě napadne, jak se asi změní výměna radiátoru koupelnu, když vyměním bílý radiátor za sice novější, ale opět bílý. Samozřejmě takovou výměnu nemáme na mysli. Nároky a požadavky ze strany zákazníků výrobce přivedly k výrobě designových radiátorů. Co si pod tímto pojmem můžeme představit?

Málokoho by napadlo, že radiátor může být skleněný. Nebojte se , nejedná se o radiátor, který by měl skleněné trubky. Jde o radiátor, který je ukrytý za skleněnou deskou oblého tvaru v barvě ledové (bílé) a vanilkové (jemně žluté). Radiátor, na který nebudete věšet 5 a více ručníků, ale určitě Vaší koupelně dodá lesk a krásu.

   

Další možností designových radiátorů mohou být výrobky od společnosti ISAN Radiátory s.r.o. nazvané „Variant“. Radiátor je vyráběný ve dvou technologických variantách a umožní Vám opravdu zhmotnit Vaše sny a představy. Tento typ radiátoru Vám umožní vytvořit si radiátor s vlastním motivem. Jednou z možností je fotografie. Vaši fotografii je výrobce schopen přenést na vybraný radiátor a Vy tak můžete mít své oblíbené místo stále na očích. Představte si, že uléháte do vany, abyste po náročném dni relaxovali a přitom se můžete dívat na krásnou fotku z Vaší dovolené od moře, nebo z hor. Samozřejmě si můžete vybrat i z možností, které nabízí výrobce, nebo si vyberete fotku z mnoha tisíc motivů v různých fotobankách.

                

Místo fotografie, si můžete vytvořit i náčrt – kresbu, která se tzv. vypálí. Vy tak můžete mít zcela originální radiátor. Nejen , že ho bude každý obdivovat, zároveň si svou koupelnu uděláte útulnou, originální, k potěšení celé Vaší rodiny. A tak pouze výměnou jednoho radiátoru, vytvoříte designovou koupelnu podle vlastních představ.

                   

Objednat lze také radiátory na míru. Jedná se o možnost, vyrobit radiátor podle rozměrových požadavků zákazníka. Lépe tak může využít např. šikmý prostor v podkroví nebo radiátor využije jako předěl mezi jednotlivými částmi koupelny. „Pouhý“ žebříkový radiátor z modelové řady MELODY může tak elegantně nahradit dražší skleněnou stěnu. Navíc se jedná nejen o designový prvek, ale i o funkční zařízení. Nemluvě o možnosti radiátoru v barvě dle přání zákazníka. V jednoduchosti lze říci, že pokud zákazník je schopen přesně určit požadovanou barevnost ( číslo vybrané barvy) dle vzorníku RAL může mít ve stejné barvě i radiátor. Někteří zasílají i jednu kachličku a následně je upřesněna barva s dodavatelem právě dle RAL vzorníku, aby nedošlo k odchylce od požadované barvy a výsledného provedení.

       

Můžeme tak říci, že výměnou starého radiátoru lze vytvořit krásnou designovou koupelnu. Navíc rekonstrukci zvládne šikovný instalatér za hodinu, bez prachu a nepořádku, který je například při výměně obkladů. Nemluvě o tom, že výměnou radiátoru provádíte běžnou údržbu, která je nezbytná u každého bytu nebo domu.

www.isan.cz
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze