Úvod

Jídelní nábytek pro každou příležitost

Vybíráte kuchyňský nábytek? Což takhle některý ze stylových jídelních setů? Stůl a židle budou spolu pěkně ladit a navíc získáte výhodu příznivější pořizovací ceny.


Více hostů? Rozložte stůl!
Menší nebo větší stůl? Nejčastější dilema, se kterým se setkáváme při zařizování jídelního koutu. Šikovný rozkládací stůl Vám ho pomůže elegantně vyřešit. Dokáže se totiž plně přizpůsobit Vašim aktuálním potřebám. Stačí pár vteřin a interiér Vaší kuchyně je připraven důstojně přijímat hosty. Teď to chce ještě pár pohodlných židlí a hostina může začít!
jidelni set Elbert
Náš tip: Jídelní set Elbert z masivního buku, vybavený rozkládacím stolem, který lze prodloužit až na 150 cm, a polstrovanými židlemi

Je libo moderní styl?

Pokud si přejete jídelní stůl s možností rozkladu, a přitom dáváte přednost modernímu nábytku před tradičním, možná bude právě jídelní set Emanuela tou správnou volbou pro Vás. Rozkládací kuchyňský stůl z masivu bukového dřeva v doprovodu pěti židlí (u sedáků máte na výběr z klasické látky a moderní eko-kůže) dodá Vašemu jídelnímu koutu nádech stylové moderní restaurace, kde se servírují pokrmy od profíka!

retro jidelni sestava Albert

Stolování v retro stylu
Pokud patříte mezi příznivce populárního retro stylu, můžete si své gurmánské zázemí zařídit ve svém oblíbeném designu. Spojením mixu několika materiálů (dřeva, polypropylenu a kovu) vznikl neobyčejně zajímavý set kuchyňského stolu a židlí. Bílá barva desky stolu a křesílek skvěle vynikne v kombinaci s dřevěnou podlahou. Aby nedošlo k poškození povrchu podlahy, jsou nožičky židlí vybaveny plastovými chrániči.

jiidelni set Gladys

Romantika ve dvou
Mladé páry žijící na zkoušku, singles, kteří občas pozvou na večeři či snídani jednu návštěvu, ale také rodiče, jejichž děti již opustily hnízdo, se spokojí s variantou stolování pro dva. Proč se ale žít v jedné kuchyni s nepěkným nábytkem, když existuje tolik vzhledově přitažlivých možností? Jako třeba tanto jídelní sestava Gladis ve střídmém minimalistickém designu potvrzující pravidlo, že v jednoduchosti je krása.

Vyberte si jídelní set podle svého gusta ve specializovaném internetovém obchodě www.nabytek-nej.cz. Přejeme Vám příjemný nákup a pak už jen dobrou chuť!
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze