Úvod

Kanadská krbová kamna, hřejivé srdce domova bez starostí

Žádný jiný prvek nenaplní náš domov tak hřejivou atmosférou jako krb nebo kamna. Kanadská krbová kamna spojují výhody obou typů topidel. Mají vysokou výhřevnost, snadné ovládání a můžete je umístit do každého interiéru bez nutnosti stavebních úprav. A díky svému modernímu nadčasovému designu se stanou ozdobou každé místnosti.


Hřejivé srdce domova
Krby patří mezi nadčasové trendy v bydlení. Bezprostřední pohled do plamenů otevřeného ohně nám poskytne pouze tradiční krb, jenže pokud se s ním při stavbě domu nepočítalo předem, jeho instalace vyžaduje náročné stavební úpravy. Nehledě na to, že krb je nutno pravidelně čistit. Především z těchto důvodů si čím dál více majitelů moderních interiérů pořizuje různé alternativy krbů, které nevyžadují žádné stavební úpravy, a nemají vysoké nároky na údržbu. Velké oblibě se těší krbová kamna. Jejich instalace nevyžaduje stavební povolení a další výhodu představují nízké pořizovací náklady. A pokud si k nim pořídíte krbovou vložku, získáte velmi efektivní zdroj vytápění.

 krb oblozeny mramorem


Kanadská krbová kamna

Osvědčené řešení na trhu alternativních topidel představují kanadská krbová kamna, která v kombinaci s krbovou vložkou skvěle vytopí i velmi velké místnosti. Kanada je drsná země s dlouhou tuhou zimou, a proto zde má kamnářství dlouhou tradici. Ta ve spojení s využitím moderních technologií dala vzniknout sofistikovaným modelům s tak vysokým uživatelským komfortem, že dokonce nevyžadují ani čištění skla. O to se postará AirWash systém. Díky tomu Vám mohou kanadská krbová kamna zajistit nerušený pohled do ohně po celou dobu hoření, aniž byste museli přiložit ruku k dílu. Stačí jen zatopit a přiložit. K dalším jejich přednostem patří moderní nadčasový vzhled, kterým vkusně doplní i moderní interiér.     
    

Krbova kamna 

Odborná realizace a doživotní záruka
Důležitým předpokladem pro správné fungování krbových kamen je profesionálně provedená realizace. Kamnářství Krby Turyna zajišťuje dodávky kanadských krbových kamen včetně odborné montáže. Na prodejně v Pečkách, která je největší vzorkovnou kanadských krbů a kamen ve středních Čechách, si můžete vybrat z více než 30 vzorků značek Pacific energy, Regency a Napoleon. Za zhlédnutí rovněž stojí funkční instalace kanadských kamen. Co jako zákazníci dále oceníte, to je rychlost dodávky (vzhledem k tomu, že je většina sortimentu skladem) a doživotní záruka. Přejeme Vám příjemný nákup a pohodové chvíle u hřejivého srdce Vašeho domova.

krb v loznici

Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze