Úvod

Koupelna jako z pohádky

Také jste podlehli podmanivému kouzlu retro designu? Toužíte po tom, mít v tomto úžasném romantickém stylu alespoň kousek svého bydlení? Vykouzlete si doma koupelnu jako z pohádky!


Přestože koupelna většinou patří mezi nejmenší obytné místnosti, je zároveň prostorem, který významně ovlivňuje komfort, a dotváří vzhled celého bydlení. Koupelnové doplňky a nábytek v retro stylu učiní z Vaší koupelny jedinečný prostor, ve kterém se i běžná očista stane estetickým zážitkem.

Keramická páka bateriím sluší
Nová série vodovodních baterií Lavande s keramickou pákou inspirovaná levandulovou Provence prosytí Váš intimní interiér jedinečnou atmosférou francouzského venkova. Umyvadlovou a vanovou baterii s krásnými keramickými ozdobami můžete mít buď v chromovém provedení, nebo v povrchové úpravě antický bronz.

retro baterie Lavande

Měděná umyvadla s patinou
Proč se ale spokojit s nevšední baterií, když můžete mít také jedinečné umyvadlo? Měděná umyvadla s patinou vytvořenou procesem zakuřování nejenže jsou učiněným designovým skvostem, ale zároveň mají antibakteriální vlastnosti. Měď jako materiál totiž potlačuje množení bakterií i dalších patogenních mikroorganismů a pomáhá tak udržovat vodu v nezávadném stavu. Vyberte si krásné měděné umyvadlo z několika různých tvarů!

medene umyvadlo

Nebo je libo skleněné umyvadlo? Také ručně vyráběná skleněná umyvadla se pyšní neobyčejně krásným vzhledem.

Nevšední koupelnový nábytek
Pokud chcete své koupelně dodat nádech opravdového luxusu, doplňte ji ručně vyřezávaným koupelnovým nábytkem. Spojení masivu dubového dřeva a svrchní mramorové desky umocněné zrcadlem zasazeném v dobovém rámu vytvoří koupelnu jako na zámku.
Potom už vám zbyde jediné – rozhodnout se, kterou z nádherných retro baterií doplníte keramické umyvadlo s přepadem.

luxusni koupelnovy nabytek

Inspirujte se nevšední krásou retro koupelnového vybavení na stránkách www.water-fall.cz nebo si domluvte osobní návštěvu ve skladě v Jižních Čechách.

V koupelně se zkrášlujeme, a proto by i ona měla být co nejkrásnější.
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze