Úvod

Kouzelná svítidla v chalupářském stylu zpříjemní Vaše večery

Když letní čas vystřídá zimní, stanou se lampy a lampičky našimi nepostradatelnými společníky. Že ve Vašem interiéru tento druh osvětlení chybí, anebo je už dávno zastaralý? Nechte se inspirovat našimi tipy moderní designová svítidla.


Gurmánský dýchánek pod lampou
Když jídelní stůl osvětlí přívětivé světlo, z Vaší večeře se rázem stane milý gurmánský dýchánek. Vychutnejte si své jídlo ve společnosti stylového lustru. Světlo od Massive nejvíce sluší rustikálně pojatým interiérům, ale můžete jím oživit i jiný styl bydlení. Třeba populární retro.

zavesne svitidlo

Stylový šestiramenný společník
Je libo větší lustr? Tahle designová lahůdka se stane chloubou každé obytné místnosti. Elegantní šestiramenný lustr nejlépe vynikne v obývacím pokoji nebo jídelně. A to nejen na chalupě.

zavesne sestiramenne svitidlo

Více luxusu pro Váš druhý domov
Chcete dopřát svému interiéru více luxusu? Poctivé spojení kovu a skla se zajímavými detaily Vás rozhodně nezklame. V tomto světle dostane i skromná večeře nádech velkolepé hostiny. To, že je chalupa až druhým domovem v pořadí, ještě neznamená, že si nezaslouží krásné osvětlení.

zavesny lustr

Večerní procházka zahradou
Za vlahých večerů je škoda zůstat v sevření čtyř stěn i toho nejútulnějšího interiéru. Nezapomínejte proto ani na okolí svého domu. Venkovní osvětlení zpříjemní Vaše posezení na terase a postará se o to, aby byla procházka setmělou zahradou bezpečná.

venkovni lucerna

Svítidla mnoha tváří
Praktická svítidla vybavená čidlem si můžete pořídit v mnoha různých provedeních, designech i cenových relacích. Náš tip: Vyberte si některé z venkovních svítidel s infra či rádiovým čidlem a zkrášlete své bydlení sérií produktů stejného vzhledu.

svitidlo s pohybovym cidlem

Navštivte Ráj svítidel
Bohatou nabídku designových svítidel mnoha tváří nenajdete nikde jinde než v Ráji svítidel. Stačí si jen vybrat, po čem Vaše chalupa, dům či zahrada touží.

Přejeme Vám, aby byly Vaše večery co nejkrásnější.
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze