Úvod

Kvalita spánku pro naše zdraví

Pokud se ráno budíte nevyspalí s bolestmi páteře, hlavy i nohou, je načase vyměnit matraci. Až v 80 procentech právě matrace může za bolesti různých částí těla. Proto bychom měli zdravotním problémům předcházet a dříve než navštívíme lékaře, zkusit kvalitní a osvědčené matrace.


Sázka na jistotu jsou v tomhle případě kvalitní matrace TEMPUR, které se vyrábějí z viscoelastického materiálu. Tato technologie umožňuje reagovat na teplotu a přizpůsobit se tvaru těla. Tato vlastnost představuje pro páteř a klouby přirozenou úlevu. Materiál TEMPUR nevytváří protitlak, který by zbytečně stimuloval nervová zakončení, čímž je zajištěno potřebné uvolnění svalů.

Moderní a zdravé spaní
Vývoj se nezastavil ani u matrací, kde je stále co zlepšovat. Novinkou je kolekce matrací TEMPUR Hybrid. Jedná se o kombinaci jedinečné technologie pro zdravý spánek. Viscoelastický materiál TEMPUR poskytuje pohodlí a oporu v souladu s celkovou konstrukcí matrace. Každá pružina je uložená samostatně, aby reagovala na pohyb a přitom nenarušila náš spánek.

matrace TEMPUR Hybrid

Výhody při zdravotních potížích
Matrace TEMPUR nejsou určené pouze pro kvalitní spánek a odpočinek, ale mají také zdravotní výhody. Matrace ocení lidé, kteří trpí bolestmi zad, převážně krční páteře, poruchami krevního oběhu a v neposlední řadě bolestmi kloubů. Díky výjimečné technologii pomáhá lidem s omezeným pohybem a zamezuje vzniku proleženin, proto jsou doporučovány pro ležící pacienty.

Pomáhá aktivnímu životu
Kvalitní matrace ocení také sportovci nebo pracovně aktivní lidé, kteří netrpí zdravotními problémy. Namáhané svaly a klouby sportovců si také zaslouží péči a kvalitní odpočinek by se neměl zanedbávat. To samé platí pro ty, kteří se většinu času věnují pracovním činnostem. Spánek na matraci TEMPUR tak bývá doslova balzámem pro tělo i duši.

kvalitni matrace TEMPUR

Regulace roštu
Důležitou součástí matrace TEMPUR je kvalitní segmentový rošt. Výhodou tohoto roštu jsou jednotlivé prvky, které nejsou navzájem propojené. Tento způsob výroby roštu způsobuje rovnoměrné rozložení tlaku do více bodů a reguluje zatížení těla. Jednotlivé prvky jdou mechanicky regulovat, takže se zatížení může měnit například během těhotenství při změně váhy.
O kvalitě roštu také vypovídá samotná konstrukce, počet segmentových prvků, nastavení tuhosti a změkčená zóna pro ramena. Matrace by se neměla prohýbat. Nabídku segmentových postelových roštů naleznete na www.prospanek.cz.
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze