Úvod

Léto s bazény Waterair!

Sníte o vlastním bazénu? Máme pro Vás mimořádný tip. V Říčanech u Prahy je vybudována expozice a prodejní showroom s venkovními bazény francouzské značky Waterair.


Jedná se o mimořádně zajímavou a technologicky patentovanou výrobu a výstavbu bazénů se 40 letou tradicí, prodejem po téměř celé Evropě a s již více než 70 000 spokojenými zákazníky. Tento unikátní systém výstavby ocelových modulů přímo na místě, snadná montáž a eliminování ostatních stavebních(betonářských) prací, Vám nabízí možnost ještě letos okusit radost z koupání ve vlastním bazénu.

 

Společnost Bazény Waterair s.r.o. přišla na trh s 70 základními modely bazénů, ale díky velké variabilitě a široké škále doplňků můžete vybírat až z 220 000 možných variant. Váš bazén se může stát naprostým originálem, vyhovujícím Vašim představám a požadavkům. Vše podtrženo 20letou zárukou na konstrukci a 12 lety na vodotěsnost s originalitou francouzského výrobce, to jsou BAZÉNY WATERAIR.

      

Novinky pro rok 2012 - pro letošní rok pro Vás společnost Bazény Waterair s.r.o. mimo jiné připravila zcela novou nabídku bazénů LOLA, EMMA a bazénu Olivia SPORT.

Především bazén OLIVIA SPORT dává svou velikostí možnost sportovního vyžití v domácím prostředí. Naproti tomu bazén LOLA je určen do menších zahrad nebo jej lze zabudovat přímo do terasy.
 

Neváhejte využít mimořádné slevy na vybrané modely v měsíci BŘEZNU 2012.

Rádi Vám poskytneme konzultační schůzku a zpracujeme nabídku na míru přímo na místě výstavby.

Vyžádejte si svůj katalog zdarma!

 


Kontakt: Bazény WATERAIR, s.r.o., Úvalská 593, 251 01 Říčany u Prahy
Tel: 323 601 998, e-mail: Info@bazeny-waterair.cz, www.waterair.cz, www.waterair.aaastranky.cz

Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze