Úvod

Léto se blíží, nafukovací zábava s ním!

Léto je tu! Teploty na to sice vypadají málokdy, ale ono se to zlomí. Až to přijde, musíme být připraveni. Odzimujte bazény, nakupte nafukovací čluny, zajistěte si dovolenou někde u rybníka nebo aspoň bazénu. Zavzpomínejte na své dětství a vodu si užívejte.


Taky si pamatujete, jak jste se těšili na letní prázdniny u babičky nebo v kempu? Každý den jste žadonili, že chcete k vodě. Oblékli jste se do plavek, do batohu dali svačinu a pití, pod ruku vzali nafukovací matraci a balon.

Dnešní děti nejsou jiné, na vodní radovánky se těší jako kdysi my. Dopřejte jim stejnou zábavu, jakou si pamatujete z dětství. Nakupte nafukovací lehátka do vody, balony, kruhy, čluny a paddleboardy a vyrazte společně k vodě.



Jak vybrat nafukovací člun?


Chcete si splnit dětský sen a zařadit se mezi české vodáky? Kupte si nafukovací člun. Využijete ho jak s pádly na řece, tak s motorem na vodních plochách. Na čem při výběru nafukovacího člunu záleží?

    Zvolte si typ nafukovací lodi. Člun, kajak, kanoe, rybářský člun? Jaký je mezi nimi rozdíl? Kajak je většinou určen pro jednoho pádlera, kanoi už řídí dva. Rychlejší jízdu slibuje kajak, nafukovací člun poskytne zázemí více osobám. Je ideální jak pro rybáře, tak pro rodinné plavby po jezeře nebo rybníku.
    Velikost a kapacitu podřiďte počtu lidí, které na člunu budou jezdit.
•    Materiál a síla stěn, aby člun něco vydržel.
•    Celková nosnost
•    Výbava jako vesla, nožní pumpa, záchytný provaz po obvodu celého člunu apod.



Nafukovací zábava nejen do vody


Po nafukovacím člunu netoužíte, raději dětem pořídíte na zahradu nafukovací bazén, lehátko, skákací hrad, vodní skluzavku nebo nafukovací paddleboard? Vybírat můžete z mnoha typů, které jsou zárukou zábavy pro děti i dospělé.

Když se řekne nafukovací zábava, nemyslí se jen bazény, kruhy, rukávky a lehátka. Patří sem i skákací hrady a vodní skluzavky. Obojí můžete umístit na zahradu.

•    Skákací hrad je zárukou nekonečné zábavy. Děti se na něm vyřádí a unaví, večer padnou do postýlek a budou spát až do rána. Některé hrady můžete postavit i v bytě.
•    Nafukovací bazénky poskytnou dětem příjemné osvěžení během parných dnů, na zahradě nezaberou mnoho místa. Můžete je postavit třeba i na menší terase.
    K pobytu u vody neodmyslitelně patří nafukovací lehátka. Nemusí to být obyčejná „lůžka s polštářem“, jak je známe z dob našeho dětství. Dneska jsou lehátka moderní a vtipná. Co takhle lehátko ve tvaru ananasu, nanuku, mopse, hamburgeru?
    Díky vodní skluzavce budete mít na zahradě vlastní aquapark. Proč platit drahé vstupné za atrakce na koupalištích, když je můžete mít doma?
•    Chystáte se na dovolené prozkoumávat zátoky, plout po vodní ploše, dělat něco pro své zdraví? Nafukovací paddleboard je jasnou volbou. Je lehký, skladný a dobře se s ním manipuluje.

Náš tip: Ani s nafukovacími hračky nenechávejte děti bez dozoru. Jde o jejich bezpečnost.
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze