Úvod

Luxusní keramické bazény – dokonalý požitek z vodních radovánek

Keramické bazény představují oblíbené řešení, jak si zpříjemnit bydlení. Luxusní keramické bazény ART POOLS svými vynikajícími užitnými vlastnostmi uspokojí i ty nejnáročnější milovníky vodních radovánek.


Nejvyšší kvalita, nadstandardní záruka
Podívejme se na přednosti těchto bazénů podrobněji. Mezi hlavní výhody keramických bazénů patří vysoká odolnost vůči nárazům a tím i dlouhá životnost, stejně jako dobrá tepelná izolace, což je dáno právě jejich keramickým jádrem. Bazény ART POOLS patří v tomto ohledu mezi špičku, jedná se o nejvyšší kvalitu bazénů z kompozitní technologie, na kterou výrobce poskytuje nadstandardní záruku 20 let. Mimořádná pevnost je dána konstrukcí složenou ze 7 unikátních vrstev. Jádro tvoří keramická vrstva garantující výše zmíněnou pevnost bazénu. Vinylestová vrstva zaručuje 100% ochranu před osmózou - nežádoucím průsakem vody stěnami bazénu. Povrchová vrstva Gelcoat pak chrání bazén nejen před mechanickým poškozením, ale i před UV zářením.

luxusni bazen Aphrodite

Vysoký komfort, krásný vzhled
Další velkou předností bazénů ART POOLS je absolutně hladký povrch bez pórů, který minimalizuje riziko usazování řas a dalších nečistot. Z hlediska uživatelského komfortu i bezpečnosti pak oceníte integrovaný schodek pro lepší výstup z bazénu po celém obvodu, kterým jsou vybaveny všechny bazény. Za zmínku rovněž stojí široká nabídka příslušenství, včetně možností unikátního podhladinového ROLLO zakrytí. Když k tomu ještě připočteme krásný vzhled daný nádhernými 3D povrchy s propracovanými detaily a snadnou montáž, není divu, že právě tyto bazény najdeme na zahradách a terasách čím dál většího počtu spokojených zákazníků.

podhladinove ROLLO zakryti bazenu

Je libo malý, střední nebo velký?
Přesvědčily Vás výše uvedené výhody, že právě keramický bazén ART POOLS je ten pravý pro Vaši zahradu? Pak přichází na řadu volba konkrétního typu. Jedním z hlavních kritérií je pochopitelně velikost. Pokud není Vaše zahrada příliš prostorově velkorysá, nebo ve prospěch vodních radovánek nehodláte obětovat velké množství plochy, obdélníkový bazén JAMBI o rozměrech 550 cm x 300 cm stojí za úvahu. Široké vestavěné schodiště, do kterého lze nainstalovat protiproud, umožňuje komfortní vstup do bazénu vybaveného odpočinkovými zónami, a zároveň dostatečným prostorem pro plavání.

zastreseny bazen

Zlatá střední cesta je diamantová
Pokud hledáte střední zlatou cestu, pak jste na tom podobně jako většina zákazníků. Bazén DIAMANT (750 cm x 375 cm) je totiž mezi nimi nejoblíbenější, za svou oblibu vděčí právě optimální velikosti a tvaru. Tento krásný keramický bazén pyšnící se elegantním bočním schodištěm, který má navíc po celém svém obvodu integrovaný schůdek usnadňující výstup z bazénu a zvyšující bezpečnost především dětí, je ideální pro plavání i dovádění. Pro lepší využití jej můžete osadit protiproudem, osvětlením i ohřevem.

bazen Anazon

Velký bazén pro náročné
A to největší nakonec. Působivý bazén AMAZON 1000, který Vám zajistí nejen impozantní vstup do vody, ale také spoustu místa, což ocení především aktivní plavci, kteří mohou uplavat až 1000 cm bez nutnosti otáčení. Podobně jako bazén Diamant se také AMAZON 1000 může pochlubit schůdkem po celém obvodu. Další výhodou je možnost instalace veškerých technologií, protiproudem počínaje a masážními tryskami konče. Stejně jako u všech předešlých typů zda máte možnost nadstandardní podhladinové rolety.

luxusni bazen

Užijte si nadcházející a každou další sezónu
Pokud si chcete letošní a každou další sezónu na své zahradě skutečně užít, vyberte si kvalitní keramický bazén podle svého gusta a možností. Více inspirace pro Vaše vodní radovánky načerpáte na stránkách www.moderni-bazeny.cz nebo přímo v showroomu v Brně či Praze. Keramické bazény v České republice dodává a montuje brněnská společnost ART Bazény a poskytuje na ně výše zmíněnou nadstandardní záruku 20 let.

                                 logo Art Bazeny
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze