Úvod

Na designu oken záleží

Okna jsou oči Vašeho domu. Dopřejte svému domovu krásnou tvář a vyberte okna s odpovídajícím designem!


Spojte hezké s užitečným 
Okna se významně podílejí na formování tváře celého domu. S trochou nadsázky můžeme říci, že jsou to vlastně oči, kterými se dům dívá na svět. Je proto důležité, abychom zvolili takový druh oken, který povznese estetickou hodnotu domu zvenčí i zevnitř. 
Na okraji našeho zájmu by samozřejmě neměly zůstat ani takové parametry oken, jako jsou například jejich izolační vlastnosti. Přece jen sebekrásnější okna nám nebudou dělat radost, když kvůli nim každoročně protopíme spoustu peněz, nebo když nás dostatečně neochrání před vnějšími vlivy, jako je například hluk. 
V optimálním případě by se nám proto mělo podařit spojit užitné vlastnosti oken se stylovým designem. To však není vždy jednoduché, neboť ke každému domu se hodí jiný typ oken.

Vyberte ta správná 
Současným novostavbám sluší plastová i dřevěná okna, v nichž se snoubí dokonalá funkčnost s elegantním vzhledem a moderním tvarem. Ti náročnější z nás navíc ocení, když si mohou vybrat také z oken atypických tvarů. 
Na stránkách firmy www.oknoplastik.cz jsme našli širokou nabídku okenních profilů plastových i dřevěných oken, která odpovídají nejnovějším trendům. Na požádání si můžete nechat zhotovit také okna nestandardních tvarů. Dále jsme zde uvítali pestrou paletu nabízených barevných odstínů. 

Náš tip: Dřevohliníková okna s povrchovou úpravou zakončenou bezbarvým lakem, která dá vyniknout přírodnímu půvabu dřeva, a lze ji použít na všechny typy staveb. 

Hitem jsou plastová okna, která imitují různé druhy přírodních materiálů. Tato jedinečná kombinace umožňuje skloubit nádherný design s vynikajícími užitnými vlastnostmi plastových oken.
 

Seriál: Nová okna
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze