Úvod

Nábytek Řepov představuje své novinky

Potřebujete novou sedací soupravu či snad rovnou kompletní vybavení obývacího pokoje? Hledáte kvalitní nábytek do ložnice, jídelny, kuchyně, anebo domácí kanceláře? Svěřte svůj domov firmě, která se zabývá prodejem nábytku a kompletním vybavením interiérů.


Nábytek pro celý dům
Při zařizování nebo zvelebování našeho bydlení vždy oceníme, když nemusíme chodit z obchodu do obchodu, ale najdeme kompletní vybavení domu na jednom místě. Obchodní dům společnosti Nábytek Řepov s.r.o. nabízí na prodejní ploše 5000 metrů čtverečních rozčleněné do pěti podlaží velice široký sortiment nábytku. Otevřeno má sedm dní v týdnu.

Bohatý výběr sedacích souprav
Nábytek Řepov můžete vybírat také z pohodlí svého domova v internetovém obchodě www.nabytekrepov.cz, kde mezi nejvyhledávanější odkazy patří sedací soupravy. Rodina sedacích souprav se proto neustále rozšiřuje. Akčními novinkami jsou parádní kousky nábytku vyvedené v krásném moderním, ale i klasickém designu. Elegantní sedací souprava Salerno v italském designu uspokojí moderní i tradiční interiér. Sedací souprava Leila nás zaujala svým jednoduchým nadčasovým designem. Pokud si potrpíte na luxusní kožené sedací soupravy, pak jistě oceníte komfort kožené sedací soupravy Dortmund, Rostock, anebo Köln.

 

Nábytek pro spokojený spánek

Jestliže zařizujete ložnici, mohla by se Vám hodit sendvičová partnerská matrace z vysoce odolné a prodyšné pěny Alenka1+1, která nás zaujala svou oboustranností. Stačí si jen vybrat, zda si přejete měkkou, anebo raději tvrdší stranu. Neméně praktický je pratelný potah. V obchodě máte na výběr celkem z 90 typů postelí a matrací, které můžete na místě vyzkoušet.

 


Kuchyně Vašich snů
Pokud hledáte inspiraci pro svou kuchyni, můžete navštívit moderní kuchyňské studio, kde Vám zkušení odborníci v klidu u kávy pomohou nalézt optimální řešení pro spokojené srdce Vašeho domova. Sektorový nábytek umožňuje sestavit kuchyni Vašim potřebám na míru. Díky širokému výběru z mnoha provedení a designů se Vaše představy snadno promění ve skutečnost.

 

Navštivte obchod plný nábytku
Že už kuchyni máte, ale potřebujete nábytek do předsíně nebo domácí kanceláře? Anebo hledáte inspiraci, jak zútulnit své bydlení? Navštivte obchodní dům plný nábytku v Řepově u Mladé Boleslavi, anebo stránky www.nabytekrepov.cz. Přejeme Vám příjemný nákup, hodně radosti ze zařizování a samozřejmě také z bydlení!

www.nabytekrepov.cz
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze