Úvod

Nábytek do ložnice pro malé i velké

Zařizujete ložnici pro malé či velké? Prozradíme Vám, kde pořídíte krásný nábytek do ložnice i do dětského pokoje. Manželské postele, noční stolky, šatní skříně, dětské patrové postele, jednoduše vše, co potřebuje Vaše rodina pro zdravé spaní.


Ložnice podle nejnovějších trendů
Kvalitní nábytek, především postel, je neoddělitelnou součástí zdravé ložnice. Ložnice pojatá v přírodním designu navíc navozuje příjemnou relaxační atmosféru a přispívá tak i k větší psychické pohodě. Čím dál více z nás si proto do ložnice pořizuje stylový rustikální nábytek. Bohatý výběr ložnicového nábytku, jako jsou postele, šatní skříně, psací stoly, noční stolky a další nábytek, ze kterého si můžete sestavit svou ložnici snů, nás zaujal v internetovém obchodě s příznačným názvem Svet-nabytku.cz. Nyní ale pojďme nahlédnout do dětské ložnice.



Dětské patrové postele

V sourozeneckých dětských pokojích obvykle nebývá místa nazbyt. Dětské patrové postele představují osvědčené řešení, jak útulně zařídit dětský pokojíček i přes nedostatek prostor. Moderní nábytek od francouzského výrobce nejenže místnost šikovně rozčlení a zajistí každému dítěti dostatek soukromí, ale navíc dodá interiéru na eleganci. Vybrat si můžete z různých barevných provedení i designů.



Patrové postele mnoha tváří

Patrová postel nemusí být jen konstrukce složená ze dvou lůžek, ale může se jednat o kombinaci postele a stolu nebo šatní skříně. Jako třeba kolekce Romance, která je jako stvořená do pokoje mladé dámy. V případě, že dětský pokoj obývají dvě sestry, každá z nich může mít svou vlastní sestavu.



Dostatek prostoru i pro tři
Velkoryse řešené úložné prostory, to je další důvod obliby moderních patrových postelí. Především multifunkční postele v sobě skrývají spoustu skrýší, a to děti milují. Ve Světě nábytku však pamatují i na více početné rodiny. Proto jsou součástí jejich nabídky také patrové postele pro tři děti.

Ať už vybavujete ložnici nebo dětský pokoj, ze sortimentu e-shopu www.svet-nabytku.cz si jistě vyberete. Co při nákupu dále oceníte, to je příznivá cena a doprava zdarma.

Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze