Úvod

Nafukovací vířivka: relaxace v pohodlí domova

Máte rádi vodu, chcete si dopřát zábavu v soukromí nebo občas potřebuje vaše tělo pohodovou relaxaci? Víte však, že bazén byste dostatečně nevyužili, nebo vaše bydlení neoplývá potřebným prostorem? Pak využijte možnosti a pořiďte si nafukovací mobilní vířivku!


Proč právě nafukovací vířivou vanu?
Nafukovací vířivky jsou komfortním řešením: nekladou velké nároky na místo, mohou se používat celoročně - v interiéru i ve venkovním prostředí na rovném podkladu, jsou zcela srovnatelné s klasickými pevnými vířivkami, jejich uvedení do provozu je jednoduché a časově nenáročné, stejně tak jako manipulace s nimi. S vířivkou můžete dokonce i cestovat a převézt si ji na léto třeba na chalupu. Současná nabídka mobilních vířivek, co do vybavení, konstrukce a kapacity osob, uspokojí každého zájemce. Navíc, nafukovací vířivka nezatíží rodinný rozpočet, pořídit ji lze za zlomek ceny oproti bazénu či akrylátové vířivé vaně.

nafukovaci virivka

Lázeňský luxus v soukromí domova
Mobilní vířivka je stvořena nejen pro zábavu a pohodový odpočinek s rodinou či přáteli, ale dokáže také velmi rychle zbavit tělo únavy či strnulosti svalů a má příznivý vliv při odbourávání psychického napětí.
Ohřev vody lze nastavit až na velmi příjemných 40°C a to při cirkulaci vody za pomoci kartušové filtrace. Pro koho je intenzivní systém perličkové masáže s tisíci drobnými bublinkami nedostačující, může zvolit typ doplněný o hydromasážní trysky. Tuto kombinaci nabízí nejen cenově výhodná vířivka s masážními tryskami a ozonátorem vody, ale i další modely nafukovacích vířivek. Teplota vody ve vířivce se udržuje programovatelným ohřevem, ale také pomocí perfektně fungujícího izolačního termokrytu.

mobilni virivka s masaznimi tryskami

Plnohodnotná, kvalitní a s dlouhou životností
Korpus nafukovací vířivky je tvořen pevnou nafukovací konstrukcí, vyrobenou z vysoce odolného PVC. Oblíbenost těchto modelů vířivek dosvědčuje, že se jedná o kvalitní výrobky, které při správném používání a údržbě zaručují svým majitelům dlouhodobé užívání.

Pokud jste doposud váhali, nemáte již nadále důvod – mobilní nafukovací vířivky nakoupíte v eshopu www.swimeshop.cz.

logo Swim shop
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze