Úvod

Nechte se inspirovat novými dekory podlah Thermofix

Kolekce luxusních vinylových dílců Thermofix je rozmanitá a trendová. Společnost Fatra přináší na trh novou kolekci podlahovin, obsahující 52 úžasných dekorů dřeva, kamene a nově také textilu.


Pro milovníky dřeva jsou v nabídce nově vzory Dub selský, Ořech bělený, Dub caramel či Dub chocolade, dále Jabloň divoká, Borovice history, milk, nebo mediterian apod. Dokonalý vzhled propůjčuje těmto dekorům vylepšené vrásnění dezénu, které je k nerozeznání od pravé přírody.

vinylova podlaha Jablon divoka svetla

Také vzory kamene se dočkaly obměny. Byly rozšířeny o 3 nové dekory – v šedém odstínu jsou to Břidlice stříbrná a Břidlice kov. Jemný světle béžový odstín má potom vzor Mramor.

vinylova podlaha dekor imitace textilu Weave
Novinkou v kolekci jsou 2 dekory v imitaci textilu – Weave a Stripe, které napodobují vzor koberce.

Díky své konstrukci se Thermofix řadí k nejkvalitnějším vinylovým podlahám. Při jeho výrobě jsou použity receptury, které neobsahují ftalátová změkčovadla. Tím dochází k významnému vylepšení produktu po stránce zdravotní a hygienické. Thermofix vyžaduje minimální nároky na údržbu, vyznačuje se vysokou odolností proti opotřebení, přináší dobrý teplotní vjem a velmi nízkou úroveň hluku. Navíc je vhodný do vlhkého prostředí, čímž je možné ho využít také v koupelně a to nejen na podlahu, ale například i jako obložení stěn.

vinylova podlaha v novem dekoru dub chocolate

Vinylové dílce se vyrábí v rozměru 900 x 150 mm (u imitace dřeva) a 900 x 300 mm, či 450 x 450 mm (u imitace keramické dlažby a textilu).

Více informací a další typy podlahových krytin naleznete na www.fatrafloor.cz.

Ukázka nových dekorů vinylových polahových krytin:

bridlice kov
Břidlice kov

imitace textilu Weave
imitace textilu Weave

Borovice history
Borovice history

Borovice
Borovice

Jablon divoka svetla
Jabloň divoká světlá

Jasan Brick
Jasan Brick

Mramor
Mramor

Orech natural
Ořech natural

Stripe
Stripe

Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze