Úvod

Nové markýzy z nabídky firmy ISOTRA

Bez kvalitního interiérového či exteriérového zastínění si mnohdy již naše domy neumíme ani představit. Rolety, žaluzie, markýzy nebo japonské stěny jsou často nejen praktickými pomocníky a ochranou proti slunečním paprskům, ale při použití v interiérech hrají i roli moderního a elegantního doplňku.


Společnost ISOTRA a.s. si zakládá na svém renomé a proto také sleduje trh a požadavky svých zákazníků. Pro letošní rok přichází s rozšířením své nabídky o dva nové typy markýz, které v sobě propojují již tradiční kvalitu, komfort, praktičnost, funkčnost a dlouholetou životnost.

Impregnace zaručují životnost

Stínící prvek v podobě markýzy je vhodný na balkony, terasy, ale i pro velké plochy. Hodí se jak k rodinným domům, tak třeba i k restauracím, obchodům nebo jiným komerčním budovám. Venkovní markýzy spolehlivě chrání před slunečními paprsky, ale vzhledem k použitým impregnacím (přípravky TEFLON nebo SCOTCHGARD) jsou také nepromokavé a speciální povrchová úprava CLEANGARD na bázi ultramoderní technologie ochrany jim pak zaručuje maximální voděodolnost a ochranu proti špíně z dlouhodobého hlediska.

Novinky mezi markýzami: OLIVIA a DAKOTA
Markýza OLIVIA byla navržena v podobě modelu luxusní kazetové markýzy a bezproblémově snese konkurenční srovnání v celoevropském měřítku. Je ovládána na elektrický pohon (dálkový ovladačem nebo vypínačem), splňuje představy zákazníků jak z hlediska komfortu, tak i funkčnosti. Délka výsuvu je až 4 metry, proto je markýza vhodná i na zastřešení velkých teras. Možné je také spojení dvou kusů markýz a vytvoření zakrytí plochy až o šíři 12 metrů.

Markyza Olivia

Oproti tomu druhá novinka letošní sezóny, elegantní markýza DAKOTA, byla navržena na principu uzavřeného kazetového systému. Při uzavření hranatý kompaktní box nenarušuje vzhled fasády a samotná tkanina markýzy je pak díky němu plně chráněna, a to i v místech vystavených dešti nebo větru. Markýza je vybavena integrovaným odtokem vody a také ji lze spojit do celkové šíře 12 metrů. Způsob ovládání kromě elektrického může být také manuální (klikou).



Společnost ISOTRA a.s. je přední český výrobce stínící techniky, který klade velký důraz na inovace a vlastní vývojové centrum. Náleží k několika málo evropským výrobcům, kteří si stroje pro výrobu žaluzií navrhují a vyrábějí sami a tím dokáží rychle reagovat na potřeby trhu a vyrábět výrobky kvalitativně přesahující konkurenční produkty.
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze