Úvod

Objevte senzační novinku v dekorování interiérů

Nebaví Vás šedá obloha venku a bledá dvířka ve Vašem bytě? Vytvořte si vlastní barevnější svět. Nábytková dvířka opatřená naprosto unikátní dekorativní aplikací změní Vaše bydlení k nepoznání.


Novinka pro Vaše dvířka
Znáte technologii Overface? Pokud ne, věřte, že stojí za to, se s ní seznámit. Jedná se totiž o zcela nový a originální přístup, jak zvelebit bydlení. Aplikace dekorativního tisku používaná na nábytková dvířka kuchyňské linky, obývací stěny, ale také na koupelnový a další nábytek dává na výběr z neobyčejně pestré palety mnoha různých motivů. Pokud máte pocit, že Váš interiér potřebuje lehce dokořenit, nechte se inspirovat grafickými motivy Overface:

Na schůzce s přírodou
Zejména pokud žijete v sevření velkoměsta, tak Vám kousek přírody může občas chybět. Ve společnosti květů orchidejí, tulipánů, stejně jako pod rozkvetlým stromem, anebo v bambusovém háji, si příjemně odpočinete a načerpáte dostatek sil do dalšího dne.



Je libo abstraktní motivy?
Že si potrpíte spíše na inspirativní abstraktní motivy vedoucí k zamyšlení? Zajímavě uspořádané čáry, kruhy, anebo jiné geometrické tvary modernímu bydlení neobyčejně sluší. Zvlášť když jsou tak pěkně vybarvené.



Originální tapetové motivy

Velké oblibě se rovněž těší originální tapetové motivy inspirované přírodou. Také se Vám líbí? Využít je můžete třeba na dvířka své šatní skříně, anebo jimi ozvláštnit celou obývací stěnu.



Designové speciality pro Váš interiér

A to nejlepší nakonec. Overface potěší všechny kreativce, kteří touží po originálním bydlení s nádechem osobitosti. Designové speciality evokující komiks nebo prostředí fitness centra se hodí nejen do domácích interiérů, ale dají se využít také v komerčních prostorách, ať už jde o sportoviště nebo o vinárnu.



Vytvořte si barevnější svět
Více inspirace pro svá nábytková dvířka najdete na www.trachea.cz a www.overface.cz. Pokud se domníváte, že Vašemu interiéru bude nejlépe slušet Váš motiv, stačí jen dodat fotografii. Můžete se dokonce stát online návrhářem vlastního potisku nábytkových dvířek. Proč se nudit v šedi, když jde vytvořit barevnější svět?



Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze