Úvod

Obývací pokoj – Vaše „posvátné“ místo

Obývací pokoj je v dnešní uspěchané době oáza klidu a pohody (nebo by alespoň měla být), kde se večer rodina sejde a společně relaxuje.


Předpokládejme, že jste se všichni potkali už u společné večeře, kde jeden přes druhého překotně sdělujete své zážitky z právě končícího dne, přitom se snažíte také navečeřet a říkáte si, že tím pro ten dnešní den veškeré „povinnosti“ končí. Těšíte se na tu chvíli, kdy se celá rodina přesune do obývacího pokoje, zasedne či zalehne do pohodlného gauče, někdo se skleničkou dobrého vína, někdo s miskou oříšků či slaných tyčinek.
Někdy pokračujete v konverzaci, ale tentokrát už v klidu a bez skákání si do řeči, společný večer přeci teprve začíná.
Jindy zapnete televizi a sledujete oblíbený seriál nebo dlouho očekávanou filmovou novinku a v dalším případě Vás třeba čeká příjemný večer s přáteli, které jste dlouho neviděli a už dopředu víte, že se Vaše vyprávění protáhne až dlouho za půlnoc.

prosvetleny obyvaci pokoj

Obývací pokoj je prostě středobodem večerní pohody, relaxace a trávení příjemných chvil s rodinou nebo přáteli. Každý z nás má trošku jiné představy, jak by mělo tohle „posvátné“ místo v domě vypadat, ale všichni máme jedno společné přání – cítit se dobře, pohodlně, příjemně, užívat klidu a odpočívat.

dreveny vestavny nabydek v obyvacim pokoji

Co člověk to originál, nejen v chování či vyjadřování, ale i v postoji k ideálnímu interiéru a potřebnému zařízení svých posvátných prostor. Někdo dá přednost velké a pohodlné sedací soupravě, na které může unavený po celodenní práci sledovat hodinový seriál a probudit se bez bolesti zad těsně nad ránem, jiný zvolí dvě menší - designové sofa, na kterých posedí a pobaví se s přáteli, a další, který nemá pokoj pro hosty, zvolí pohovku rozkládací, čistě z praktických důvodů – milá tchýně se občas přijede podívat na vnoučata a musí prostě někde přespat.
Ideální je samozřejmě zkombinovat všechny tři varianty - člověk nikdy neví, v jaké situaci se právě ocitne. Nicméně to pravé co potřebujete a využijete je samozřejmě vždy pouze na Vás. Tolik kapitola první – v čem si pohovět.

bile steny a tmavy nabytek obyvacimu pokoji slusi

Kapitola druhá a neméně podstatná je na téma, co nás obklopuje. V dnešní době je středobodem rodinné zábavy obrovská televize, ideálně s kvalitním domácím kinem, nějakou tou herní konzolí, aby se i děti pobavili a pak teprve přichází na řadu nábytek. Nebudeme nikomu říkat, jestli je to dobře nebo špatně, ale náš názor je takový, že právě nábytek je to, co dělá domov domovem, a jeho dobrý výběr ať už po stránce designové nebo po stránce užitné a praktické je to nejdůležitější.
Opět je to věcí zcela individuální, ale vytváříme si každý svůj vlastní životní prostor, který nás do jisté míry i prezentuje navenek, tak proč mu nedodat špetku výjimečnosti, originality a přitom nemyslet na budoucí potřeby, nároky a hlavně na trvalé hodnoty. Když už na začátku vsadíte na kvalitu materiálů a léty prověřené technologie, necháte si poradit nebo budete třeba jen konzultovat Vaše představy a potřeby s odborníky, věřte, že se vyvarujete mnoha zbytečných chyb a Vaše „posvátné“ území bude dokonalé po dlouhé roky.

i v obyvacim pokoji mene znamena vice

Rozhodnutí je vždy na Vás, mi Vám jen nabízíme naše mnohaleté zkušenosti, poradenství a léty prověřenou kvalitu Německého nábytku hülsta (79 let), now! by hülsta (20 let) a freistil ROLF BENZ (50 let). Čísla v závorkách jsou letošní výročí vzniku námi zastupovaných značek, se kterými se pojí spousta zajímavých akcí v průběhu celého letošního roku.

Spojte i Vy svůj život s kvalitou a trvalými hodnotami těchto předních světových značek a „nechte své sny, stát se realitou“. Rádi Vám ve všem pomůžeme.

Za společnost HOME STYLE s.r.o. Jan Vlastník, majitel
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze