Úvod

Okouzlující trend: Kuchyně příjemné na dotek

Všimli jste si, jak je okouzlující, když jsou běžné věci kolem nás příjemné na dotek? Keramický hrníček, sklenka z prolamovaného skla, volant v autě, ergonomicky pojatá myš u počítače? Pokud jde o nábytek, tam až donedávna zůstávala příjemnost dotyku vyhrazena klasice. Současné technologie už ale nabízejí moderní materiály, které mění povrch například kuchyně v doslova sexy záležitost.


V duchu tohoto trendu pojal svou novou řadu největší český prodejce kuchyní, společnost Oresi kuchyně. Nové kuchyně Dolti mají povrchy v módním plastickém reliéfním provedení. Různé vzory dubového, cedrového, borového nebo exotického dřeva tak doslova vystupují z kuchyňských linek a jdou vstříc nejen našim očím, ale i dlaním a prstům. Je hřích si novou kuchyň Dolti nepohladit.

Kuchyn Oresi - Dolti

Ušetřit peníze je také trend

Dnes je moderní dělat pěkné a užitečné věci tak, aby byly levné. Tento trend měli v Oresi na mysli, když déle než rok vyvíjeli nové kuchyně Dolti. Kuchyně Dolti nabízejí škálu atraktivních dezénů, variabilní řadu modulů a prostorových řešení, rozsáhlé příslušenství pro vysoký uživatelský komfort. To vše za bezkonkurenčně nízkou cenu. Aby v Oresi dosáhli takto výjimečného poměru mezi kvalitou, designem a cenou, využili nejmodernější projekční, výrobní a logistické technologie a na to díky dlouhodobým partnerským vztahům s předními evropskými výrobci navázali maximálním snížením ceny všech komponentů. A navíc i pro kuchyně Dolti platí, jak je u Oresi obvyklé, obsáhlý bonusový program včetně prodloužených záruk zadarmo.

kuchyn Oresi - Dolti

Něco pro milovníky svěžesti, nápadů a odlišnosti

Zajímavostí, kterou přinášejí kuchyně Dolti, je designový princip Colorama. Ten umožňuje obohacení kuchyňských sestav o různě barevné prvky. Colorama je vlastně radost z barev uplatněná při vytváření kuchyně. Pro přiblížení si zkuste vybavit ten pocit, když se na jaře objeví na louce prvních pár barevných květů. Najednou nás potěší nový akord a svět kolem dostane nové souvislosti. Stejně přínosná může být pro nově zařizovanou kuchyň Dolti barevná kompozice Colorama. Jednotlivé kuchyně Dolti je totiž možné díky speciálním modulům obohatit o různě barevné korpusy. Bydlení dostane rázem nový kontext. Pastelovější, hravější, umělečtější, dynamičtější, osobnější, originálnější. Pro někoho je Colorama třeba až příliš odvážná hra s barevnými důrazy v kuchyni. Pro jiného naopak vítaná příležitost jak projevit v bydlení vlastní styl.

Kuchyn Oresi - Dolti

Tvořit znamená kombinovat

Systém těchto kuchyní umožňuje nezávisle kombinovat dezény korpusu a dvířek podle individuálního vkusu. I za nejnižší možnou cenu dostanou uživatelé kuchyní Dolti výrobek vysoké kvality a užitné hodnoty s dvířky o síle 18 a 19 mm a se skříňkami osazenými špičkovým kováním předních světových výrobců Blum, Hettich a Grass, nezpochybnitelných špiček v oboru nábytkových mechanik. Kuchyně Dolti jsou pro všechny své kladné vlastnosti atraktivní volbou pro vytváření mnohotvárných interiérů. Od první kuchyně mladého nepříliš zajištěného páru, přes kuchyň trendově zaměřených singlů až po bohatě strukturovanou rodinnou kuchyň.

Zkuste si i vy nechat udělat u Oresi návrh nové kuchyně zadarmo.
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze