Úvod

Originální vzory tapet inspirované přírodou

Nudí Vás bledé stěny, v jejichž sevření žijete? Přichází čas na změnu. Přírodní motivy luxusních vliesových tapet nabízené společností Vavex dodají Vašemu interiéru nový rozměr. Originální vzory jako vystřižené z filmů s Al Caponem, designové tapety s výraznou texturou a vzory inspirované přírodou vyženou z Vašeho domova nudu a navíc mu budou slušet.


Něžný dotyk přírody
Květiny, padající listí a další vzory inspirované přírodou přirozeně doladí interiér a navodí v něm příjemnou atmosféru. Něžný dotyk přírody k Vám domů přinesou luxusní vliesové tapety z jedinečné kolekce Muragro Nature.

tapety Murogro Nature

Tvůrci této kolekce pamatovali také na ty, kteří mají v oblibě abstraktní motivy.

tapeta Murogro Nature

Na návštěvě u šelmy

Kdo se cítí více přirozeně ve společnosti tapet s výraznou texturou, toho jistě zaujmou vzory luxusních tapet Muralto Elite. Oživte stěny ve Vaší ložnici třeba motivem divoké šelmy. Anebo by se tato kočička lépe vyjímala v obývacím pokoji v kombinaci s koženou pohovkou? Záleží na Vás.

tapeta selma

Pohodové retro
Originální tapety jako vystřižené z filmů s Al Caponem zaujmou především příznivce populárního retro stylu. Pokud mezi ně Váš partner patří, můžete ho mile překvapit a obohatit jeho oblíbené místo v domě či bytě o některý z motivů kolekce Altagamma Home. Kamarádi mu budou jistě závidět. Anebo proč mu nezkrášlit pracovnu?

tapeta Al Home

Novinka na trhu

Kolekce luxusních vliesových tapet Altagamma Home, Muralto Elite a Muragro Nature jsou novinkou v sortimentu předního dodavatele vysoce kvalitních tapet, společnosti Vavex s. r. o., která působí na českém trhu již od roku 1990. Koupíte je z pohodlí domova na stránkách www.vavex.cz.
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze