Úvod

Podzimní inspirace pro Váš interiér: sedací soupravy a další krásný nábytek

Se začátkem podzimu přichází období, kdy trávíme více času doma, a přemýšlíme o tom, jak svůj domov zútulníme.


My jsme tentokrát čerpali inspiraci v prodejně interiérového nábytku a dekorací ve Velkých Popovicích.

Vychutnejte si pohodu na sedačce
Když je venku psí počasí, není nic příjemnějšího, než se zabalit do deky a se šálkem lahodného čaje v ruce sledovat oblíbený film. Abychom si však svůj odpočinek skutečně vychutnali, pohodlná sedací souprava nesmí v našem obýváku chybět. V obchodě Donate si můžete vybrat z nepřeberné nabídky krásných a komfortních sedacích souprav, čalouněných i kožených.



Komfortní posezení u stolu
Dalším místem, kde trávíme mnoho času, je jídelna, nebo část kuchyně k hodování určená. Krásné židle z broušené kůže nejenže patřičně zvelebí interiér, ale zároveň slibují neobyčejně pohodlné posezení. Ovšem středobodem každého gurmánského zázemí je bytelný jídelní stůl. Masivní teakový stůl s nohama z nerezu vydrží opravdu hodně. Že nedáte dopustit na dubovou klasiku? Jídelní stůl Eleonora ze starého dubu je Vám k službám.




Řešení pro úložné prostory
Ale vraťme se ještě na chvilku do obývacího pokoje. Pokud už máte pohodlnou sedací soupravu, možná by se Vám mohl hodit nápad, jak s noblesou vyřešit otázku úložných prostor. Masivní šuplíková komoda vyrobené z nesmrtelného teaku je jako stvořená na ukládání všech drobností, které máme rádi na dosah ruky. Útočiště pro Vaše knihy poskytne některá ze stylových knihoven.



Tip na podzimní výlet
Že byste rádi načerpali více inspirace? Udělejte si malý podzimní výlet do interiérového studia ve Velkých Popovicích. Prozatím můžete zalistovat katalogem výrobků na www.donate.cz, ve kterém najdete nejen interiérový nábytek, jako jsou sedací soupravy či jídelní židle a stoly, ale mnoho dalšího. Překrásná bytová dekorace samozřejmě nesmí chybět.

Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze