Úvod

Posuvné dveře – elegantní řešení, jak získat prostor navíc

Milujete dostatek volnosti ve svém životě? Jestliže ano, neochuzujte o něj ani své místnosti a nainstalujte si domů posuvné dveře. Jejich přednosti oceníte jak v menších, tak ve větších bytech. Volného prostoru totiž není nikdy dost.


Praktické a stylové 
Vhodně zvolené posuvné, stejně jako klasické dveře dotvářejí interiér. Ovšem posuvné dveře nabízejí i něco navíc. Jejich hlavní předností je, že se neotvírají do místnosti, ale posouvají se po stěně, anebo se zasouvají do stavebního pouzdra. Tím šetří prostor a dávají nám více možností, jak interiér ještě vhodněji zařídit. Posuvné dveře PRÜM se navíc pyšní krásným vzhledem. Vybrat si můžete z několika materiálů a provedení.

  

Posuvné dveře v provedení na stěnu
Dřevěné nebo celoskleněné posuvné dveře na stěnu nabízejí možnost výběru z několika posuvných mechanismů (kolejnice, kolejnice s garnyží, anebo s bočním dorazem v případě, že chcete dveře zamykat). Klasická dřevěná garnýž je osvědčeným řešením pro jednokřídlé i dvoukřídlé provedení. 

 
Posuv na stěnu - klasická dřevěná garnýž

Souhra designu, funkčnosti a materiálu
Pokud Váš interiér touží po nevšedním estetickém doplňku, zvolte dveře s hliníkovým kováním. Sofistikovaný posuvný systém MOVE je dokonalou souhrou designu, funkčnosti i materiálu. Nabízí úzkou konstrukci, zaručuje vysoce funkční element skrytý v kolejnici, minimální hlasitost, snadný posuv dveří, dlouhou životnost a ochranu proti znečištění. Designové posuvné kování Art představuje vysoce odolné provedení z nerezové oceli.

 
Dveře s posuvným kováním ART

Více komfortu při ovládání
Hydraulický doraz Soft Stop je zárukou komfortního zavírání. Stačí jen mírně zatlačit do dveřního křídla a dveře se samy douzavřou. 

 
Dveře s posuvným kováním MOVE

Varianta do stavebního pouzdra 
Křídlo posuvných dveří do stavebního pouzdra se zasouvá dovnitř do zděné či sádrokartonové příčky. Po úplném zasunutí je vidět pouze čelo a čelní úchyt dveří. U dveří do stavebního pouzdra je třeba mít na zřeteli, jaká bude celková tloušťka dveří. Pouzdra se vyrábí v různých tloušťkách podle toho, jak silné dveřní křídlo se do nich má vejít. Je třeba i vzít v úvahu, že pro posuvné dveře do pouzdra je vyžadována tloušťka zdi nejméně 125mm. 

                  
Dveře posuvné do zdi

Nešetřete na kvalitě. Šetřete prostor. Více o stylových posuvných dveřích u prodejců dveří PRÜM na www.prum.cz/kontakty/obchodni-zastupci/.

 
www.prum.cz
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze