Úvod

Prestižní ocenění Red Dot pro troubu HomeChef

Mezinárodní porota složená ze čtyřiceti respektovaných odborníků zařadila Gorenje inteligentní troubu HomeChef s TFT displejem do exkluzivní skupiny produktů s nejlepším designem na světě!


Prestižní mezinárodní ocenění Red Dot Design Award za průmyslový design Gorenje získalo pokaždé v posledních pěti letech, tentokrát v konkurenci 4 815 dalších přihlášených výrobků, a potvrzuje tak svou pozici společnosti předznamenávající trendy v oblasti designu domácích spotřebičů.
Red Dot Design Award
Odbornou porotu zaujala vydařená kombinace technologií, inovací a nejmodernějšího italského designu, kterou trouba HomeChef s dotykovým displejem TFT prezentuje. Velký barevný displej nabízí celou řadu funkcí a otevírá tak všem uživatelům cestu k úspěšnému zvládnutí každé kulinářské výzvy – jednoduchým a moderním způsobem.

Oceňovaný design produktů Gorenje je dílem Gorenje Design Studia a také výsledkem dlouhodobé spolupráce s nejslavnějšími světovými návrháři, jako jsou Karim Rashid a Ora-Ïto. Gorenje pro své zákazníky vytváří osobité designové řady, které se díky eleganci a sofistikovanosti přirozeně začlení do každé domácnosti. Příkladem jsou kolekce spotřebičů Simplicity, Retro Collection a Classico, nabízející moderní a inovativní řešení, zdokonalující váš životní prostor.

designova trouba homechef

Společnost Gorenje už více než 60 let vybavuje domácnosti po celém světě spolehlivými, úspornými, technologicky vyspělými spotřebiči s výjimečným designem, které jsou současně šetrné k životnímu prostředí. Po celou dobu je design pro Gorenje velké téma, cestou, jak se odlišit od dalších hráčů na globálním trhu. Úspěch této strategie nejlépe dokládají právě designová ocenění Red Dot Design Award, které Gorenje pravidelně získává. V předcházejících letech například za pračku s inteligentní technologií SensorIQ nebo unikátní indukční varnou desku IQcook.

www.gorenje.cz
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze