Úvod

Prkna, která znamenají domov

Toužíte po neobyčejně krásném a harmonickém domově? Svěřte realizaci svého interiéru do rukou zkušených bytových designérů. Podlahou počínaje a nábytkem konče.


Podlaha, základ interiéru
Kompletní realizace interiérů začíná od podlahy. Toužíte po krásné dřevěné podlaze? Pokud jste před rozhodnutím výběru podlahové krytiny, zcela jistě si nechte poradit u odborníků. Každá podlaha má totiž svá specifika, odolnost, životnost a v neposlední řadě i vzhled a design, který také rozhoduje.

Pro náročného zákazníka designové studio casamoderna doporučuje masivní podlahu německého výrobce Berthold. Masivní podlahy jsou mezi podlahovými krytinami výrobkem nejvyšší třídy a vzhledem ke své obnovitelnosti, produktem nejtrvalejším. Vyšší tloušťka je umožňuje během životnosti několikrát brousit a znovu povrchově upravovat, takže i po letech máte podlahu jako novou. Prkna jsou vyráběna z nejlepších surovin a s použitím nejmodernějšího strojního vybavení. Berthold tak nabízí ve světě dřevěných podlah to nejlepší, co si můžete za své peníze pořídit – podlahu na celý život.



Masivní luxusní podlahy Berthold jsou zárukou kvality, odolnosti a dlouhé životnosti. Chcete širší výběr? Rakouský výrobce Bergland Parkett nabízí třívrstvé podlahy vhodné pro podlahové vytápění se zárukou 30 let nebo výrobce Timber Top či HOCO, za velice přijatelné ceny. Exkluzivitu zde představují třívrstvé podlahy Trapa, kde vyniká kresba dřeva ve formátech až 12 metrů v jednom kuse. Dřevo však není jediná krytina, která se Vám odmění pěkným vzhledem a dobrými užitnými vlastnostmi. Velice zdařilou imitaci dřevěných podlah nabízí laminátová podlaha firmy Balterio, které patří mezi nejoblíbenější krytiny vůbec. Tato firma je držitelem ocenění : "Nejlepší výrobce laminátových podlah", získané před dvěma roky v Anglii.



Neméně populární řešení představují vinylové podlahy Vinyl FLOOR FOREVER a přírodní linolea Armstrong. Stačí se jen rozhodnout, kterou zvolíte. Všechny tyto druhy podlah naleznete v designovém studiu casamoderna, včetně dalších produktů potřebných pro kompletní zařízení interiéru. Další inspiraci hledejte na www.casamoderna.cz a www.floorforever.cz, jejíž autorizovaným prodejcem je právě casamoderna.
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze