Úvod

Projděte těmi správnými dveřmi

Ty pravé vnitřní dveře jsou nezbytným designovým doplňkem celého interiéru. Záleží samozřejmě na vašem vkusu a celkovém konceptu bytu. Nejedná se totiž jen o ledajaký kus nábytku. Dveře nás uvádějí do pokoje. Mohou vypovídat o tom, co máme od místnosti, kam vcházíme, očekávat.


Užijme si kombinování
Pokud plánujete výměnu dveří, anebo rovnou rekonstruujete celý svůj domov, neměli byste zapomínat na správně zvolené interiérové dveře. Aby vybraný pokoj dýchal tou správnou atmosférou, dveře nám pomohou dotvořit ten správný celkový vzhled místnosti. Mnohdy se dveřím nepřikládá přílišná váha, což je ale velká chyba.

V dnešní době je totiž možné zvolit si z tolika designů, že jsme schopni dotvořit jakoukoliv místnost do přesného, originálního a nadčasového stylu. Kombinace správného kování, zárubní a samotných dveří je čistě na nás a tím pádem se můžeme pustit do velkého experimentování anebo zůstat u klasických designů.

Zasáhněme do prostoru
Pokud si potrpíme na prosvětlené a vzdušné místnosti, jsou pro nás tou správnou volbou dvoukřídlé dveře. Vypadají úžasně a navíc dokáží v interiéru vyčarovat opravdové zázraky. Ať už vybereme dveře posuvné, otevírající se protilehle, anebo teleskopicky jedním směrem. Krásné designy, které nám nabízejí například řady SAPELI - MERA, VENECIA či BERGAMO, prosvětlí váš byt a dodají mu luxusní nádech.

Dvoukřídlé interiérové dveře SAPELI - MERA

Ukažme svůj styl

Prosklené dveře, ať už jednokřídlé, či dvoukřídlé, najdeme v tolika různých a originálních stylech, že do nich můžeme doslova promítnout sami sebe. Sklo navíc působí velmi čistě a upraveně a opticky zvětšuje místnost. Použít můžete digitální tisk, který je v současnosti velice oblíbený a vytvořit tak velmi charakteristický celek. Úžasně ovšem vypadají i ornamentální skla nebo gravírovaná.

Prosklené dveře SAPELI

Kde najdeme velký výběr?
Tím nejlepším místem, kde najdeme všechno, co potřebujeme a nemuseli přejíždět z jednoho obchodu do jiného, je společnost Dodo for life, jejíž pobočky Sapeli najdeme po celé české republice, a to v Mladé Boleslavi, Mělníku, Plzni, Ostravě a dokonce na sedmi místech v Praze.

Získejte také své charakteristické dveře. Jak jednoduché to je? To se můžete podívat sami v krátkém videu.

Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze