Úvod

Rekonstrukce bytového jádra zvýší kvalitu Vašeho bydlení

Nejste spokojeni s velikostí a vzhledem své stávající koupelny a toalety? Rekonstrukce bytového jádra prokazatelně zvýší kvalitu Vašeho bydlení. Pokud se obrátíte na tým profesionálních řemeslníků provádějící kompletní rekonstrukce bytových jader, můžete si dopřát vyšší komfort již zanedlouho a bez starostí.


Rekonstrukce bytového jádra na klíč
Bytové jádro je vizitkou každého bytu. Bohužel je to zároveň ta část bydlení, která začne jako první jevit známky opotřebení. Pokud tedy chcete svému příslušenství navrátit jeho zašlou krásu, a zároveň získat trochu prostoru navíc, řešení představuje kvalitně provedená rekonstrukce. V případě, že si chcete ušetřit starosti, doporučujeme se obrátit na některou z prověřených specializovaných firem provádějících rekonstrukce bytového jádra na klíč kvalitně a za příznivé ceny. Referencemi mnoha spokojených zákazníků se může pochlubit tým odborných řemeslníků Koupelny Erbes.



Rekonstrukce krok za krokem
Rekonstrukce bytového jádra zahrnuje služby projektanta, který pro Vás vypracuje návrh dispozičního řešení přestavby, stejně jako návrh designu. Navíc Vám poradí s výběrem materiálů, sanitární keramiky a ostatních zařizovacích prvků. Součástí návrhu je rovněž vizualizace finální podoby bytového jádra, která Vám pomůže ujasnit si své představy. Rekonstrukce bytového jádra dále zahrnuje vyřízení stavebního povolení, likvidaci původního jádra, rozvody, obklady a dlažbu, dovoz sanitární keramiky a dalšího vybavení i finální úklid.


Původní jádro.



Jádro po rekonstrukci.


Pro vyšší komfort Vašeho bydlení

Charakter a rozsah samotné rekonstrukce závisí na Vás. Jednu z možností představuje přestavba z tvárnic YTONG, druhou sádrokarton a třetí pouhé nalepení keramických obkladů na stávající jádro. Poslední řešení promění příslušenství v čisté a svěží prostředí a dodá mu moderní vzhled. První dvě Vám navíc umožní získat více místa, případně také přizpůsobit prostor seniorům či handicapovaným. Pokaždé se však bude jednat o zvýšení komfortu Vašeho bydlení. Dopřejte si ho.

www.koupelny-erbes.cz

Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze