Úvod

Sedací vak oživí dětský pokoj!

A nejen oživí, ale také příjemně zútulní a vytvoří Vašemu dítku stylové relaxační zázemí i na malém prostoru. Chce to jen vybrat tu správnou barvu a velikost. Že nechcete příliš utrácet? Víme, kde pořídíte sedací vaky levně!


Zaostřeno na vaky a pytle
Ale pozor, levně neznamená nekvalitně. Ve specializovaném internetovém obchodě s několikaletou tradicí a příznačným názvem www.sedaci-pytle.cz mají neobyčejně široký sortiment kvalitních sedacích vaků a polštářů za velice příznivé ceny. A protože se to tu různými barvami, materiály i značkami jen hemží, rozhodli jsme se, že načerpáme, inspirativní tipy pro Vás právě zde.

Sako děti baví!
Jak jsme zjistili, jedním z nejoblíbenějších produktů mezi nejmenšími zákazníky jsou sedací vaky SAKO, které kromě pohodlného posezení rovněž nabízejí prostor ke hře a učení - zejména ke čtení, neboť umožňují dítěti zaujmout komfortní, a zároveň zdravou polohu. Sedací vaky Sako si proto pochvalují i rodiče, protože jejich školáci se z nich velmi neochotně zvedají, aby se od četby přemístili třeba k počítačovým hrám, a přitom si neničí páteř. Dětské sedací vaky Sako jsou dostupné hned ve trojím provedení: ekokůže, nylon a speciální nylonové vaky se zajímavými motivy.

detsky sedaci vak

Hit jménem Coloric
Dalším hitem mezi mládeží jsou sedací vaky SIU, které jsou dostupné ve několika barevných vzorech, které se neustále rozšiřuji. Posaďte své děti na sedací vak SIU Coloric nebo doplňte dětský pokoj o roztomilý taburet Happy. Vaky SIU jsou velice kvalitní ručně šité výrobky s prodlouženou zárukou 3 roky.

taburet Happy

Na designu záleží
Je libo dvoubarevná varianta? Polštář Cool je tím pravým vakem pro Vás. Stačí jen otočit a změní barvu jako chameleon. A pozor, pokud chcete ještě více barev, je tu vzorovaný Mega Sako Motiv nebo také Beanbag v designu Afrika, mořský svět . . . je jen na Vás, který si vyberete!


sedaci polstar

Outdoorový outbag
Že Vám záleží na tom, aby Vaše děti byly na čerstvém vzduchu a neseděly pořád doma? Tak ať sedí venku! Voděodolný Beanbag Outbag je díky svému mimořádně odolnému povrchu a snadné údržbě naprosto ideální pro venkovní použití.

Sedací vak dětem pro radost
Udělejte svým dětem radost pěkným vakem! Jejich pokoj bude mnohem útulnější, barevnější a veselejší! A navíc, až přijdete ke svému potomkovi do pokoje na návštěvu, budete si mít kam pohodlně sednout!

Pokud budete vybírat v námi zmíněném obchodě, při nákupu kromě bohatého výběru a příznivé ceny rovněž oceníte kvalitní balení a rychlost dodání. Ne náhodou se tento obchod pyšní certifikátem OVĚŘENO ZÁKAZNÍKY. Tak příjemný nákup a pohodlné posezení!
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze