Úvod

Svět masivních postelí

Přestala Vaše postel splňovat požadované nároky? Máte pocit, že Vám snižuje kvalitu spánku nebo estetickou hodnotu interiéru? V tom případě si nezaslouží nic jiného než vyměnit! Poradíme Vám, kde sehnat náhradu v podobě poctivé, masivní a neobyčejně komfortní postele!


Postele i matrace na míru
Chcete se každý den vyspat pěkně do růžova? Základním předpokladem dobrého spánku je kvalitní postel. Pokud si takovou chcete pořídit, doporučujeme Vám, abyste vzali v úvahu hned několik aspektů. Předně jde o co možná nejvyšší míru komfortu, pozitivní vliv na lidské zdraví, kvalitu použitých materiálů, využití moderních technologií a design. Když jsme pátrali po tom, které postele všechny tyto požadavky splňují, zaujal nás internetový obchod www.treve.cz. Jeho majitel, společnost Treve, se zabývá výrobou především masivních postelí, přičemž postele i matrace vyrábějí na míru. Tuto výhodu ocení zejména vysocí zákazníci, nebo vlastníci atypických interiérů. Mezi velké přednosti postelí Treve nesporně patří příznivé ceny, což je umožněno přímým napojením na výrobce, stejně jako doprava zboží vlastními vozy. Pokud si navíc objednáte kompletní set postele s matracemi a rošty, čeká Vás příjemný bonus, a to, že za dopravu nemusíte platit. Nepředbíhejme však a pojďme si nejprve společně prohlédnout ty nejkrásnější typy postelí Treve!



Moderna i klasika
Postele Treve nachází své uplatnění ve všech typech interiérů. Je tomu tak, protože součástí nabídky jsou jak klasické, tak moderní postele. Moderní postele nás zaujaly svým originálním vzhledem a netradičními barvenými kombinacemi. Podívejte se třeba na populární Brendu s oblým čelem vyrobenou ze dvou hrubých masivních desek! Zkrátka nepřijdou ani ti, do jejichž ložnice se hodí spíše klasická postel. Zde nás svými oblými tvary pro změnu okouzlila Edita II
.



Postelová nabídka 40mm
Specifickou kategorii představují postele 40mm. Tyto moderní postele se vyrábějí z masivu bukového či dubového dřeva o tloušťce 40 mm. Splňují nejvyšší nároky na zpracování a estetiku, a proto není divu, že patří mezi nejprodávanější. Dle přání je lze doplnit lamelovými rošty, zdravotními matracemi, nočními stolky, nebo komodou. 

Postel Areta se pyšní neobyčejně elegantním vzhledem. Za další zmínku nepochybně stojí postel Claudia s precizně propracovaným designem s oblým čelem u hlavy. Nás však nejvíce oslovila postel Sofia, a to svým moderním sofistikovaným provedením. Kdo spatřuje krásu především v jednoduchosti, toho jistě upoutají rovné linie postele Tea
. A co nám bylo na postelích 40mm dále sympatické? Možnost, vybrat si z několika barvených odstínů tak, aby zvolená postel vkusně a důstojně vplula do místnosti, kde se oddáváte svým snům.



Vyberte si matraci!
Svět matrací Treve se člení na pět kontinentů. Najdete v něm lamelové, pěnové, pružinové, latexové a dětské matrace. Zastavme se blíže u prvních dvou druhů. Velmi kvalitní lamelové matrace jsou zajímavé tím, že se již v průběhu výrobního procesu nastavují podle váhy spáče. Pokud si přejete spát na zdravotní matraci, můžeme Vás ujistit, že lamelová matrace je tou nejlepší volbou. Také pěnové matrace se vyznačují vynikajícími ortopedickými vlastnostmi. Tělu, které se do nich přirozeně vnoří, poskytují ideální oporu páteře. Na výběr máte z několika typů v mnoha cenových relacích.

Pořiďte si také krásnou sedačku 
Že by si Váš interiér přál vyměnit více kusů nábytku než jen pouhou postel? Máme pro Vás dobrou zprávu. V internetovém obchodě www.treve.cz najdete nejen bohatou nabídku postelí, ale i sedací soupravy (od textilních po luxusní kožené) a další nábytkové prvky. 

Nebo snad máte nějaká velmi specifická nábytková přání? Nestyďte se je prozradit! Treve se snaží vyjít svým zákazníkům maximálně vstříc!


Kam dál?

Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze