Úvod

Také už nechcete obyčejné bílé umyvadlo?

Vyberte si z exkluzivní nabídky designových umyvadel! Na následujících řádcích jsme připravili několik inspirativních tipů pro všechny, kteří nechtějí narušit jedinečné kouzlo své koupelny obyčejnou sanitární keramikou.


Když se spojí krásné s užitečným, vznikne designové. V našem případě umyvadlo.
anticke umyvadlo

umyvadlo antik detail

Estetické nároky na interiér moderní koupelny stále rostou. Pečlivě volíme barvu stěn či obkladů, nábytku a dalšího vybavení. Nechceme, aby celkový dojem narušovaly nevzhledné detaily, jako jsou vypínače nebo ovládací prvky toalety. Natož pak sanitární keramika, u jejíhož zrodu byla estetická stránka neodpustitelně opomenuta. Výrobci, kteří pamatují na to, že sanita neslouží k pouhé očistě, ale že významně dotváří vzhled každé koupelny, se snaží spojit krásné s užitečným a vytvořit designové produkty.

umyvadlovy set Galaxy

Umyvadlo a baterie v antickém stylu
Ukázkovým příkladem dokonalého spojení funkčnosti a krásy jsou skleněná antická umyvadla. Vzhledu umyvadla je třeba přizpůsobit také design baterie, a proto je nejlepší pořídit si kompletní umyvadlový set. Nehledě na to, že pořízení setu je cenově výhodnější než nákup jednotlivých komponentů. Součástí antického umyvadlového setu, který se skládá z hnědého skleněného umyvadla a baterie Antique Marble, je i umyvadlová výpusť. Neméně stylovým dojmem působí hnědý umyvadlový set na desku se skleněnou baterií.

designove anticke umyvadlo
umyvadlo drevo detail

Harmonie kulatých tvarů
V případě, že dáváte přednost spíše zaobleným tvarům, můžete si pořídit některé z kulatých umyvadel na desku, která ve spojení s kulatou baterií přinášejí skutečný estetický zážitek. Kromě hnědého antického designu máte na výběr i z dalších barevných provedení. Zelený umyvadlový set Green Amethyst dodá koupelně luxusní vzhled. Také baterie se může pyšnit různými barvami, chromovou, niklovou, ale i zlatou.

kulate umyvadlo na desku

Kvalita, záruka a údržba
Designová umyvadla a umyvadlové sety na desku Watefall se vyznačují nejen krásným vzhledem, ale také snadnou údržbou a hlavně vysokou kvalitou zpracování, kterou mimo jiné potvrzuje pětiletá záruka. Pro úplnost ještě dodejme, že výměna skla u baterie je možná.

Pokud se také nespokojíte s obyčejným umyvadlem doplněným obyčejnou baterií, nalistujte stránky www.water-fall.cz nebo www.waterfall-products.cz a vyberte si netradiční. Vaše koupelna Vás za to odmění svým dokonalým vzhledem.

logo Waterfall
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze