Úvod

Tři nej pro dokonalý spánek

Tři základní vlastnosti pro dokonalý spánek najdete u luxusních postelí Pullman. Splňují požadavky pro skutečně kvatiní spánek, jako je správná výška postele, správná matrace nebo funkčnost postele.


Postel splňující požadavky pro skutečně kvalitní a zdravý spánek by měla mít tři zásadní vlastnosti:
1. Správná výška
2. Vhodná matrace
3. Funkčnost postele poskytující komfort

1. Správná výška postele
Zdravý spánek a pohodlné vstávání z postele zajistí vysoká postel. Vysoké (kontinetální) spaní má nesporné, nikoliv jen estetické, výhody. Každý rozhodně ocení vysokou postel, z níž se vstává z přirozené polohy bez namáhání páteře. Spánek v dostatečné výšce od země také přispívá ke zdravému dýchání a omezuje vdechování nečistot, které se hromadí u země.

 

Značka PULLMAN se specializuje právě na vysoké luxusní postele. V závislosti na podkladovém systému (tzv. boxspringu), typu postele, matrace a vrchní top matrace se celková výška postele pohybuje v rozmezí od 55 do 75cm. 


2. Vhodná matrace – patentovaná technologie zdvojené pružinky Pullman

Zajištění správné polohy páteře je prioritou nejen pro zdravý spánek, ale také pro bezproblémový pohyb přes den. Během spánku by páteř měla být stále v rovině bez ohledu na polohu těla, v níž spíme. Žádní dva lidé nejsou stejní, každý člověk má svůj požadavek na druh a vlastnosti své matrace – od naprosto měkké až po velmi pevnou. Rozdíly se projevují mimo jiné v hmotnosti člověka, v jeho potřebě pohodlí. Proto je velmi důležité věnovat velkou pozornost právě výběru té nejvhodnější matrace. PULLMAN vyrábí unikátní matrace zaručující komfort a zdravý spánek díky patentované technologii pružinového systému INSIDE POCKET SPRING. Tato technologie zaručuje zónu matrace v každém jejím bodě díky vzájemnému působení zdvojených pružinek, kdy se menší taštičková pružinka nachází ve větší taštičkové pružince. Roznášecí vrstvu si každý může vybrat dle individuálních potřeb na tvrdost a pružnost matrace, které jsou vyráběny skutečně na míru každého uživatele a v jedné posteli je lze kombinovat. Jedinečná kolekce luxusních matrací Golden Collection poskytuje královský zlatý spánek.

 

3. Funkčnost postele poskytující nadstandardní komfort

Je třeba myslet i na pohodlí a komfortní odpočinek pro rychlejší regeneraci sil. Postel tedy nevyužíváme výhradně ke spánku, ale také k relaxaci, např. četbě knih, sledování televize, práci na počítači apod. Při těchto činnostech ovšem neprospívá páteři podložení ramen či hlavy polštáři. Nejvhodnější je polohovací postel, která je schopna zajistit požadovanou polohu rychle a bez fyzické námahy.

Každá postel PULLMAN může být, na přání zákazníka, vybavena pokrokovým polohovacím systémem na dálkové ovládání. Unikátní systém Slide-Back promění klasickou postel v pohodlné křeslo jedním stiskem tlačítka na dálkovém ovladači. Automaticky se vysune krční opora a sedací/lehací část se také posune. Z hlediska ergonomie tak nastavení postele opisuje polohu pánve, takže i když se poloha lůžka změní, není nutno si přesedat nebo přelehávat. Tělo bude vždy podporováno ideálním způsobem. V takto polohovatelné posteli lze strávit libovolné množství času bez rizika bolestí zad.

Modely postelí PULLMAN jsou pravé vysoké kontinentální postele, které zaručují zdravý a komfortní spánek a skládají se ze tří vrstev:
Podkladový nastavitelný systém, tzv. boxspring s nožičkami
Matrace v možném barevném provedení s unikátním patentovaným jádrem typu Inside Pocket Spring v kombinaci s přírodními materiály
Vrchní matrace Topper se stříbrným vláknem

 

Tyto jedinečné postele si můžete vyzkoušet v show-roomu PULLMAN na adrese:
Praha 8 - Karlín, ul. Křižíkova 62/506.
Více informací na: www.pullman.cz,
e-mail: info@pullman.cz nebo sales@pullman.cz
Tel.: +420 773 503 100 nebo +420 775 431 469

Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze