Úvod

Twinroll – sofistikovaná kombinace dvou nejoblíbenějších stínících prvků

Látkové rolety a žaluzie patří mezi nejoblíbenější prvky stínící techniky, přičemž každý z nich přináší své výhody. Novinka Twinroll představuje sofistikovanou kombinaci obou těchto prvků – látkové rolety a žaluzie.


Promyšlené řešení
Látková roleta Twinroll v sobě snoubí přednosti látkové rolety a žaluzie. Tento promyšlený prvek stínící techniky je tvořen látkou s horizontálními pruhy a spodním profilem, díky čemuž lze látku snadno otevřít či zavřít podobně jako v případě klasických rolet nebo žaluzií. Látková roleta Twinroll se pyšní schopností dokonalé regulace světla a navíc esteticky zvyšuje hodnotu interiéru.

 
Twinroll - umístění nad okno.

Na okno nebo nad okno
Pokud uvažujete o pořízení látkové rolety Twinroll, máte na výběr ze dvou provedení. Jedná se o variantu na okno a nad okno. Látková roleta Twinroll na okno se skládá ze dvou konzol, hliníkové trubky a zadního nosného profilu uchyceného na křídlo okna. Tento typ se ovládá ručně pomocí řetízku. Provedení na okno u nás v současnosti nabízí pouze www.rolrols.cz. Druhou možnost představuje látková roleta Twinroll nad okno, jejíž hlavní předností je možnost volby způsobu ovládání, a to buď řetízkem, anebo motorem. Roletka se skládá z nosného boxu, jehož součástí je hliníková trubka. Lze ji montovat na strop pomocí pomocných konzol, stejně jako na stěnu.

www.rolrols.cz

Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze