Úvod

Unikátní designy (do) Vašeho interiéru

Máte-li zájem svůj byt či dům ozvláštnit netradičním designem, chcete být unikátní a odlišit se od běžných řešení, právě Vám doporučujeme designérské a architektonické studio DESIGN VISION s.r.o.


Tato společnost, zaměřující se především na návrhy, realizace a vybavení netradičních interiérů (komerčních i bytových) a designu z oblastí produktového a průmyslového designu, si dala za úkol bořit zaběhlé postupy a vytvářet atypická řešení.


Kromě interiérového designu a architektury se studio DESIGN VISION rozhodlo založit vlastní značku produktů, interiérových doplňků, světel a mobiliářů, které svými myšlenkami a tvarovým řešením podpoří cestu netradičnosti. Ve výrobě interiérových doplňků se místo levných a často nekvalitních produktů zaměřuje na výrobu designově unikátních, kvalitně materiálově zpracovaných a často i uměleckých děl, které obohatí a nadchnou každého, kdo má rád exklusivitu.


DESIGN VISION je také jedno z mála studií na světě, které vytváří interiérové doplňky z karbonu. Tento netradiční materiál, který se používá například v leteckém průmyslu, na odlehčené díly Formule 1 či ve zdravotnictví, svými možnostmi, nízkou hmotností a pevností, umožňuje utvářet neskutečné tvary a tím produkty dostávají punc originality.


Nově připraveným produktem je například váza „SPIRAL FLUETE“, jenž je součástí nově vznikající limitované série interiérových doplňků.

Myšlenka vytvoření vázy nespočívala pouze v hledání nového tvaru a dosud málokdy využívaném materiálu, ale šlo o vyjevení složitosti detailu, který se s každým pohybem objektu a pohledem na něj mění a vytváří nové plynoucí cesty – stejně se měnící cesty, které ovlivňují okamžiky a rozhodnutí v našich životech. Jedinečnost vázy tedy spočívá v nekonečnosti detailu. „, říká Ing. Lukáš Chlíbek, hlavní designer společnosti a dodává: „Cílem není vytvářet a podporovat všednost, ale bořit konvence, vyjevit složitost světa a jeho produktových cest založených na jednoduchém principu s hloubavou myšlenkou„.

Designérské studio působí po celé české republice i v rámci Evropy a jeho produkty lze shlédnout například v prodejní galerii v pražských Holešovicích. Více informací o společnosti a jejích produktech naleznete na oficiálním webu společnosti www.DESIGN-VISION.eu, nebo na e-shopu s produkty společnosti, který je k nalezení zde.
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze