Úvod

Vánoce? Máme dárky pro všechny!

Už máte dárky na Vánoce? Pokud ne, nevadí. Pomůžeme Vám s jejich výběrem. Pro ženy i pro muže, pro slečny i pro děti, pro maminky i pro tatínky, pro kamarády i kamarádky, pro každého máme něco!


Kořenky, které nebudete schovávat
Slánka s pepřenkou jsou nedílnou součástí vybavení každé kuchyně. Není ale škoda, když jídelní stůl hyzdí dvě zašlé plastové nádoby? Pokud je to případ stolu Vašich blízkých, krásný ruční mlýnek z kombinace akátového dřeva rozhodně stojí za úvahu. Oboustranný mlýnek DUOPMILL na pepř a sůl s keramickým mlecím mechanismem je nejen stylový, ale také velmi praktický. Pokud zjistíte, že je třeba pokrm nejen dosolit, ale také opepřit, stačí mlýnek jednoduše otočit. Je to takové 2 v 1 :-).
Mimochodem, víte, že mlýnek má i své příbuzné? Jejich rodina se jmenuje TAVOLO.

mlynek na sul a pepr

Někdo to rád voňavé
Domov nedotvářejí pouze zařizovací předměty, nábytek či doplňky, ale také vůně. Zpříjemněte si chvíle s rodinou či přáteli vůní, která bude lahodit Vašim čichovým buňkám. Vonné vosky do aromalampy se o to postarají. Nejlépe fungují ve spojení s čajovou svíčkou v aromalampě. Je libo vanilka, pomeranč, mandarinka s brusinkami, kokos či snad medové koření? Ibišek, divoký fík nebo šeřík? Vyberte si, nabídka vonných vosků Yankee Candle je velmi pestrá.

aromalampy a vonne vosky

Náš tip: Ve spojení s designovou aromalampou vytvoříte stylový dárkový set.

Kabelek není nikdy dost
Elegantní taška z kvalitního materiálu mile potěší každou ženu i dívku. Kabelek totiž není nikdy dost! Originální retro taška od Lovemusic, která každého na první zaujme svým netradičním vzhledem, je skvělá na drobné nákupy a pochůzky po městě. Kabelka GUESS pyšnící se elegantním prošitím se stylovými detaily se hodí na každý den. Některé akce ovšem vyžadují sportovní outfit – ten skvěle doplní kabelka od PUMY s typickým motivem.
A fuchsiová business kabelka od BULAGGI?

Elegantni fuchsiova kabelka BULAGGI

Bezvadná volba na důležitou pracovní schůzku. Pokud je však obdarovaná decentní dáma, doporučujeme spíše koženou klasiku CARLA FERRERI.

Cerna kozena kabelka CARLA FERRERI

Inspirace pro pány
A čím potěšit pány? Kvalitní klíčenkou, peněženkou nebo luxusními hodinkami. Módní náramkové hodiny GUESS s částečně pozlaceným řemínkem jsou synonymem vytříbeného vkusu. Díky luminiscenci ručičky lze rozeznat i potmě. Pánové se s hodinkami mohou klidně i sprchovat, protože jsou vodotěsné, a dokonce se mohou potápět do hloubky až 50 m. V případě, že obdarovaný náramkové hodinky má, můžete mu místo nich koupit designové hodiny na zeď.

Hodinky GUESS Mini Prism

Více tipů na vánoční dárky pro své blízké, šperky, bytové doplňky a mnoho dalšího, najdete v internetovém obchodě www.bsstyle.cz. Tak dobře vyberte a užijte si krásné svátky!
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze