Úvod

Výběr interiérového a zahradního nábytku může být příjemný zážitek

Také neradi vybíráte a nakupujete interiérový a zahradní nábytek, protože tato činnost je pro Vás synonynem stresu? Tak tomu ale vůbec být nemusí, když navštívíte klidné místo plné nábytku, inspirace a především pohody.


Vybavujte domov v pohodě
Domov je místo, které si přejeme mít naplněné pohodou, a proto bychom jej měli také v klidu a pohodě vybavovat. Příznivci teorie feng shui by Vám dokonce potvrdili, že v harmonickém interiéru nemají kusy nábytku, s nimiž nás spojuje stres a cokoli nepříjemného, co pohledávat. Jenže většina z nás obvykle nakupuje nábytek o víkendu, kdy se rozhodně nejedná o pohodovou činnost, ale spíše o hektickou masovou záležitost. Na malé ploše se zpravidla tísní spousta lidí pohybujících se v neútulném prostředí hal, které připomínají sklady, neboť jimi často jsou. A tato psychicky náročná exkurze je často korunována zklamáním, že jsme zde stejně nenašli to, co jsme potřebovali. Že tuto situaci dobře znáte a byli byste rádi, kdybyste se už do ní nemuseli dostávat? Vybírejte nábytek v příjemném a inspirativním prostředí. Povyšte obyčejný nákup na kulturní zážitek. 

  

Unikátní galerie nábytku a doplňků
V případě showroomu v malebném prostředí Velkých Popovic nemůže být o stísněnosti a stresu ani řeč. Na ploše 3000 metrů čtverečních najdete učiněnou galerii interiérového a zahradního nábytku mnoha tváří. Každá část prodejního místa představuje půvabné zákoutí. Během prohlídky Vaše oči potěší například klasický zahradní nábytek z teakového dřeva, elegantní proutěný zahradní nábytek, stejně jako moderní kolekce z kombinace ušlechtilé oceli a teakového dřeva. Za zmínku rovněž stojí široký výběr interiérového nábytku, především tradičního koloniálního nábytku zhotoveného z teakového masivu. Velké oblibě se rovněž těší nábytek z Palisanderu asijského. Krása nábytku mnoha stylů vyniká ve společnosti dekoračních předmětů a bytových doplňků. Nábytek pro Váš domov si zde můžete nechat zhotovit také na míru.

      

Udělejte si hezký výlet
Výlet do Velkých Popovic Vás rozhodně nebude mrzet. Pokud zde náhodou nenajdete to, co jste hledali, s velkou pravděpodobností si odvezete domů něco jiného. Vždy se však bude jednat o dobrý nákup a nezapomenutelný kulturní zážitek. Spojte příjemné s užitečným a naplňte svůj domov nábytkem a svou mysl inspirací. Navštivte showroom Velké Popovice. Zde je odkaz na kontakt a mapu: www.donate.cz/kontakt/. Nábytek, který pro Vás vybírá a dováží společnost DONATE, spol. s r.o., si můžete prohlédnout také v centru Prahy.

www.donate.cz


Kam dál?

Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze