Úvod

Vyberte ideální stínění do dětského pokoje

Chcete vašim ratolestem dopřát klidné usínání, ničím nerušený spánek a svěží ráno plné energie? Vedle dostatečného pohybu, vhodného osvětlení nebo dobře načasovaných jídel během dne vám s tím pomůže i správně zvolené stínění.


Řiďte se světovými stranami

Protože nabídka je široká, je dobré si uvědomit výhody každého z řešení. Například v nabídce značky Minirol můžete najít předokenní a screenové rolety. Které jsou ale tou správnou volbou? Typ stínění pro dětský nebo i jiný pokoj je samozřejmě vhodné sjednotit se zbytkem domu.

V úvahu ale určitě vezměte i světové strany:

    U oken na jih a východ vsaďte na předokenní rolety
Pokud dětská ložnice směřuje na strany, kde má slunce největší sílu, jsou rolety na okna jasná volba. Letní rána díky nim nebudou tak časná a pomohou brzké denní světlo ještě chvíli pozdržet a vašim dětem dopřát spánek. Během horkých dnů vytvoří příjemný stín, díky kterému se budou moct soustředit na to, co je baví.
Předokenní rolety navíc dokážou odbourat i hluk z ulice a světelný smog zvenčí, který je především ve městě všudypřítomný.

●    Na sever a západ si pořiďte screeny
Okna směřující na sever a západ, kde slunce po celém dni ztrácí svoji sílu, zastiňte screenovými roletami, které propustí potřebné světlo dovnitř a ostré paprsky a UV záření odrazí pryč. A to vše při zachování výhledu ven. Screeny současně fungují jako ochrana proti hmyzu, nečistotám a umožňují jednoduché větrání.



Na rolety je vždycky vhodný čas

Vybírat stínící techniku do pokojíčku, který je teprve na papíře, je snadné. Co když ale dětská ložnice dávno stojí? Žádný problém. Z konstrukčního hlediska existuje více typů rolet právě proto, aby šly namontovat pod omítku během stavby i na hotovou fasádu.

Vsaďte na zakázkové řešení

Ať už zvolíte kteroukoliv z možností, produkty Minirol, které vyrábí společnost BUILDING Shutter Systems z Velké Bíteše, vyhoví téměř každému vašemu přání. Společnost nabízí stínící systémy na míru, širokou barevnou škálu podle vzorníku RAL a vysokou kvalitu zpracování. Cenovou nabídku vám společnost připraví zdarma přesně podle vašeho zadání. Kontaktovat je můžete pomocí oficiálních webových stránek www.minirol.cz.
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze