Úvod

Vyberte si to nejlepší bydlení v Modřanech

Na jaře, v létě, na podzim i v zimě – chystaný developerský projekt Rezidence Modřanka bude ideálním místem pro život každé roční období. Pokud chcete žít pár zastávek od centra a v srdci přírody, tak lokalita Modřany je přímo pro vás.


Nechte své děti vyrůstat na čerstvém vzduchu a na místě se snadnou dostupností do centra města. Zelené prostranství uprostřed budov zajistí těm nejmenším spoustu prostoru na různé hry a vy je u toho budete mít na očích.

Poblíž Rezidence Modřanka je hned několik parků. Třeba Modřanská rokle, kde jsou naučné stezky pro rodiny s dětmi. Během roku se na jejím území vyskytuje až 60 druhů ptáků a také některé druhy netopýrů. Vodní plochy zase poskytují útočiště chráněným druhům obojživelníků, nechybí zde ani plazi a plži.

Terasy, balkony a předzahrádky
V pražské novostavbě bude k dispozici 292 nových bytů na prodej. Pokud chcete spíš posedávat na zahrádce, grilovat, nechat vaše děti či čtyřnohého mazlíčka běhat a blbnout na trávě, tak jistě oceníte rozlehlé předzahrádky. Ve vyšších patrech jsou k dispozici balkony a na samém vrcholku rozlehlé terasy. Terasy jsou orientovány na všechny světové strany a nabízí nepřekonatelné výhledy do okolí a klid.

Šikovně navržené bytové jednotky poskytují soukromí, ať si vyberete 2+kk nebo rozlehlé 5+kk. V každém bytě se vždy nachází předsíň, koupelna a WC a také šatna. Počet dalších pokojů se odvíjí od velikosti bytu.

detske hriste

Volnočasové aktivity

Z Modřanky to budete mít kousek všude. Pár minut jsou dva supermarkety a několik restaurací, které nabízí od české klasiky až po rybí speciality. Nechybí ani velmi oblíbená pizzerie. Pro vaše ratolesti je v okolí školka, škola, dětská hřiště a také cukrárna, aby bylo kam zajít na oslavu třeba po vysvědčení.

Pokud chce být váš prcek astronautem, popelářem, doktorem nebo mu bude stačit jen keramika či florbal, tak v Domě dětí a mládeže je na výběr spousta kroužků. Nechybí ani akce pro rodiny s dětmi. Pokud se tedy občas potřebujete zdržet v práci, tak o vaši ratolest bude postaráno. V těsné blízkosti developerského projektu se koná spousta zajímavých akcí, jako lekce běhu, závody dronů, letní kino a mnoho dalších. Bydlete, jak jste si vysnili a na místě, kde bude šťastná celá vaše rodina.
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze