Úvod

Vyměňte vchodové dveře bez obav

Čeká vás rekonstrukce bytu nebo domu a řekli jste si, že už je na čase vyměnit také vchodové dveře? Nemusíte se bát, montáž nových bezpečnostních dveří může vypadat jako strašák, ale ve skutečnosti je velmi snadná. Stačí jen vědět jak na to.


Jak vybrat dodavatele dveří


Při výběru společnosti, u které si vchodové dveře objednáte, si nejdříve ověřte, zda mají vámi vybraný typ skladem a nebudete na něj muset čekat příliš dlouho. Pro jistotu se také podívejte, jestli má společnost více poboček v České republice, abyste si mohli dveře prohlédnout v místě bydliště.



Vyhnete se tak nepříjemným situacím, kdy bude dodání trvat příliš dlouho, nebo se nestihne v domluveném termínu. Pokud chcete mít jistotu, že jste zvolili opravdového odborníka s mnohaletými zkušenostmi, doporučujeme českou firmu HT dveře. S jejich dveřmi získáte certifikovanou bezpečnostní třídu 3 a protihlukovou i protipožární odolnost. Pobočky mají po celé republice a jejich pracovníci odvádí skvělou práci.



Montáž bezpečnostních dveří odborníky


Při objednávce dveří se domluvíte, kdy vám je montážníci přijedou nainstalovat. Nemusíte se nijak připravovat. Vše, co bude potřeba, si přivezou s sebou. Očekávat je můžete kolem osmé hodiny ráno. Před samotnou instalací s vámi ještě zkontrolují správnost barvy bezpečnostních dveří a jejich šířky vzhledem k rozměrům dveřního otvoru. Podlahu zabezpečí krycí podložkou proti poškození.



Jak dlouho trvá montáž vchodových dveří


Celý proces výměny vstupních dveří zabere v panelovém domě přibližně 6 hodin. Pokud máte cihlový dům, počítejte raději s trochu delším časovým úsekem, neboť cihla vyžaduje náročnější zednické práce. I tak se vše bez problému zvládne za jeden den.

Přestože výměna bezpečnostních dveří netrvá až tak dlouho, můžete z ní mít obavy, obzvláště pokud máte náročnější sousedy. Nemusíte se ale ničeho bát, stačí je informovat s dostatečným předstihem. Třeba pomocí vyvěšení oznámení o montáži dveří na domovní nástěnku. Jednoduše je poproste o trpělivost a oznamte jim, kdy a kde bude montáž probíhat. Možná nakonec budou rádi, že se mají koho zeptat na spokojenost s výměnou i samotnými dveřmi.

Podívejte se, jak taková výměna bezpečnostních dveří probíhá:
https://www.youtube.com/watch?v=17rbqexT0DU
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze