Úvod

(Za)pusťte se do bezfalcových dveří

Čistota linií, minimum rušivých prvků a důraz na kvalitní materiály jsou synonyma pro současný design. Na moderní trendy reagují také výrobci dveří a dveřního kování. Odpovědí jsou bezfalcové dveře, které představují skutečné řešení pro 21. století. Dokonalého funkčního a estetického zážitku dosáhneme až s použitím vhodného kování.


 
 Bezfalcové dveře, skryté panty, zapuštěné rozety, perfekce. foto: Filip Šlapal

Německá společnost FSB je specialistou na zapušěné rozety, které jsou ideálním řešením pro bezfalcové dveře. Minimalistické provedení, dokonale splývající se stěnou, nechává vyniknout zvolené klice navrhnuté jedním z předních světových designerů, se kterými společnost FSB úzce spolupracuje.Nejde však jen o design; zapuštěné rozety dosahují bezkonkurenční stability a spolehlivosti a FSB je tak schopna nabídnout i zapuštěnou bezpečnostní rozetu na vstupní dveře. Dovozce tohoto kování na český a slovenský trh společnost EfB, spol. s r.o. nabízí komplexní řešení pro bezfalcové dveře, díky kterému dosáhnete vzhledu skvěle podtrhujícího ucelený design interiéru.
 
 Kartáčovaná nerez je pro společnost FSB klíčovým materiálem. Klika 1035 na zapuštěné rozetě.

Ke dveřím lze použít speciální zámek, jehož magnetická střelka zůstává při otevření skryta. Skrýt můžeme i panty – společnost Simonswerk je průkopníkem ve skrytých pantech a již řadu let vyrábí závěsy Tectus určené výhradně pro bezfalcové dveře, které zůstavají kompletně ukryty v zárubni a dveřním křídle. Profesionálové navíc ocení portál bezfalcovedvere.cz, který se touto problematikou podrobně zabývá.
 
Kompletně skryté panty Tectus mají nosnost až 300 kg.

Společnost FSB si je také vědoma silného postavení posuvných dveří v interiérovém designu a rozšiřuje nabídku mušlí a úchytek jak pro dřevěné posuvné dveře, tak pro skleněné posuvné dveře. Standardem je zapuštění mušlí do dveřního profilu, které nijak nebrání úplnému zasunutí dveřního křídla do zdi.
 
 Mušle 4251 je jedním z mnoha řešení pro posuvné dveře, které společnost FSB nabízí.

Nabídka produktů FSB ale nekončí u zapuštěných rozet a mušlí. Upřednostňujete-li jiné řešení, ať už by to měly být kliky se standardními rozetami, dveřní madla nebo bezpečnostní sady na vstupní dveře, západoněmecký výrobce s více jak 130 letou tradicí nabízí odpověď na téměř jakýkoli požadavek.
Investice do kování FSB znamená investici do nekompromisní kvality a zpracování, kterému se žádný jiný výrobce nevyrovná.
 
 FSB kování lze pořídit také v materiálech eloxovaný hliník, mosaz a bronz. Klika 1102 na hranaté rozetě.

Tak neváhejte a navštivte elektronický katalog společnosti EfB, kde naleznete kompletní nabídku nadstandardního kování. Více než 15 let zkušeností s prodejem luxusních klik a profesionální tým připravený poskytnout veškeré informace, Vás přesvědčí, že není klika jako klika.

 

Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze