Úvod

Zbavte svůj dům nežádoucí vlhkosti

Nežádoucí vlhkost v domě je příčinou vzniku plísní, které ohrožují nejen konstrukci stavby, ale především naše zdraví. Teplovzdušné panely SolarVenti jsou spolehlivým pomocníkem, který pomáhá snižovat míru vlhkosti v objektu.


Vlhkost je nezvaný host
Navlhlé a zatuchlé místnosti, orosená okna a škodlivé plísně, které přispívají ke vzniku alergií, ekzémů a dalších zdravotních obtíží, tyto a mnohé další problémy má na svědomí nežádoucí vlhkost v domě. S vlhkostí se potýkáme především v objektech, které nám slouží jako druhý domov, tedy na chatách, chalupách, které slouží k občasnému užívání.

Efektivní řešení proti vlhkosti
Vlhkost v místnosti omezíme pouze za předpokladu zajištění kvalitního větrání a snížení teplotních výkyvů. Nejefektivnější řešení, jak snížit nežádoucí vlhkost v objektu, představují teplovzdušné panely SolarVenti, které fungují na principu využití solární energie. Tedy energie, která nezatěžuje životní prostředí, a jejíž získávání není spojeno s dodatečnými náklady. Vzduch zvenčí se dostává do domu skrze vnější stěnu panelu a teplý vzduch z panelu, který je pomocí zabudovaného ventilátoru, trubice a tryskového vyústění vháněn dovnitř přetlakem, se rozšíří po objektu.

                 


Větrání, odvlhčování a temperování
Panely SolarVenti zajišťují pravidelné větrání, průběžné odvlhčování a temperování. Nejenže se tedy postarají o spolehlivé odvětrání vlhkého vzduchu uvnitř objektu, ale také temperují vnitřní teplotu, což se výrazně projeví v úspoře nákladů na vytápění.

               

Bez nutnosti zásahů do stavby
Další výhoda panelů SolarVenti spočívá ve snadné instalaci. Panely SolarVenti můžete instalovat buď na stěnu, anebo na střechu, a to bez nutnosti zásahů do konstrukce stavby. To je další z důvodů, proč se toto řešení těší rostoucí oblibě. Výroba panelů SolarVenti má již takřka dvacetiletou tradici a tisíce spokojených zákazníků.

               

Zdravé bydlení bez plísní

Panely SolarVenti se vyrábí v několika velikostech, aby bylo možné nalézt optimální řešení každému objektu na míru. Více informací o panelech SolarVenti a najdete na www.solarventi.cz. Bydlete zdravě, bydlete bez plísní.


www.solarventi.cz
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze