Úvod

Zimní zahrada zpříjemní Vaše bydlení

Také rádi relaxujete na své zahradě a mrzí Vás, že to počasí neumožňuje po celý rok? Pojistěte se před větrem, chladem a deštěm a pořiďte si zimní zahradu, ve které můžete příjemně odpočívat v každém ročním období. A nejen odpočívat.


Kouzlo zimní zahrady
Zimní zahrada se stala oblíbenou součástí moderního bydlení. Její hlavní výhodou je, že nám umožňuje být v kontaktu s venkovním světem po celý rok. To, že nás nepřízeň počasí neizoluje od okolního světa, a můžeme trávit čas v prosklené místnosti plné světla, má příznivý vliv také na naši psychiku. Mezi další důvody, proč se čím dál více majitelů domů pouští do realizace zimní zahrady, patří prostor navíc. Zimní zahrada nejčastěji slouží jako druhý obývací pokoj k celoročně příjemnému posezení, někdo ji naopak může využívat jako pracovnu nebo místo pro pěstování rostlin, anebo k sušení prádla.

zimni zahrada

Přístavba nebo samostatný objekt
Zimní zahrada může mít několik podob. Nejčastěji se realizuje jako přístavba domu na navazující terase či balkóně. Další možnost představuje samostatně stojící objekt na vlastních základech. Tradiční český výrobce dřevěných a dřevohliníkových oken a dveří, společnost ALBO, patří mezi osvědčené dodavatele obou řešení a může se pochlubit stovkami spokojených zákazníků jak u nás, tak v zahraničí. Pokud se mu svěříte s přáním mít vlastní zimní zahradu, nejprve provede zaměření, a pak Vám ji vyrobí podle Vašich představ. Samozřejmě na základě projektové dokumentace.

zimni zahrada ALBO

Zimní zahrada pod drobnohledem
Společnost Albo má bohaté zkušenosti se stavbou zimních zahrad již od roku 1994 a nabízí zimní zahrady ve dvou základních typech - v provedení Styl a Styl+, obě navazují na jeho modelové řady vysoce kvalitních eurooken Albo. Vybrat si můžete celkem z 5 typů oken včetně dřevohliníkových. Pro zasklení se používá izolační dvojsklo plněné argonem s měkce pokovenou vrstvou. Stropní nosníky jsou dimenzovány podle rozpětí a sklonu zastřešení, stejně jako podle způsobu zasklení a odpovídajícího zatížení. Způsob odvětrávání si zvolíte sami, záleží na Vás, zda dáte přednost klasickým mechanickým nebo automatickým systémům. Nároční zákazníci mají možnost doplnit svou zimní zahradu příplatkovou výbavou.

zimni zahrada

Obohaťte své bydlení
Obohaťte své bydlení o zimní zahradu také Vy. Individuální a profesionální přístup, kvalita použitých materiálů i řemeslného zpracování a v neposlední řadě záruka 3 roky jsou garancí Vaší spokojenosti. Více inspirace, jak by mohla Vaše zimní zahrada vypadat, stejně jako potřebné kontakty, najdete na stránkách www.albo.cz.

ALBO logo
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze