Úvod

Zakázkový nábytek Vám zpracuje zakázkový interiér

Záleží Vám na tom, aby tvář Vašeho domova byla co nejkrásnější a nejvlídnější? Vybavte svůj interiér masivním dřevěným nábytkem zhotoveným na míru. Odmění se Vám svým osobitým vzhledem stejně jako respektem k Vašim požadavkům.


Nábytek dělá domov
Zakázkový celodřevěný nábytek z masivu je to nejkrásnější, co můžete svému interiéru dopřát. Nábytek na míru, nejenže dodá Vašemu domovu nenapodobitelné kouzlo, ale zároveň se dokonale přizpůsobí Vašim potřebám. Zakázkový nábytek z masivu dělá domov skutečným domovem. Fotografie referencí si můžete prohlídnout na stránkách www.ZakazkovyInterier.cz.


Uspořádejte prostor dle svých představ
Přednosti zakázkového nábytku nejvíce oceníte v kuchyni. Všude tam, kde by pořízení sériově vyráběné linky znamenalo spoustu nevyužitého místa, umožňuje kuchyňská linka zhotovená na míru dokonalé využití prostoru. Přednosti zakázkové výroby kuchyňského nábytku rovněž ocení dlouháni, anebo naopak lidé menšího vzrůstu. V případě zakázkové výroby si můžete nechat zhotovit vyšší linku, anebo naopak nižší umístění polic.


Vestavěné skříně na míru: Praktické a stylové řešení
Skříně na míru představují praktické a stylové řešení úložných prostor v každém domě či bytě. Díky výběru z mnoha různých dřevin, dekorů i barev se může šikovně zakomponovaná skříň stát dokonce chloubou Vašeho domova. Pamatujte, že také úložným prostorám to může náramně slušet.


Dveře a schody jako součást interiéru
Neoddělitelnou součást interiéru představují dveře a schody. Nechte si také tyto prvky zhotovit na míru a slaďte je s designem svého nábytku, podlahy a ostatního vybavení. Ostatně byla by škoda nedoplnit zakázkový interiér dokonale ladícími dveřmi a schody. V oblasti zakázkové výroby se fantazii meze nekladou.


Dodejte svému interiéru na osobitosti
Více inspirace pro Váš krásný domov najdete v galerii nábytku na stránkách přední české firmy s mnohaletou tradicí známou kvalitou práce svých mistrů i příznivými cenami, na www.zakazkovyinterier.cz. Vaše oči zde potěší nejen kuchyně, skříně a další nábytek, ale i schody a dveře. Provoňte svůj interiér jedinečnou vůní dřeva a dodejte mu na osobitosti! A nezapomeňte přitom, že k výrobě zakázkového nábytku se používají ty nejkvalitnější materiály, které jsou ve spojení s dokonalým řemeslným zpracováním zárukou nekonečně dlouhé životnosti.
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze