Soutež
Vyhrajte balíček s českými čisticími přípravky Real green clean
Úklid domácnosti nám dnes usnadňuje mnoho sofistikovaných pomocníků. Jak z nich vybrat? Každý volí jinou metodu – někdo sahá jen po osvědčených přípravcích, jiný zkouší stále něco nového, někdo zase bere to, co je zrovna v akci.
Ti, kteří myslí ekologicky, zkoumají před nákupem i složení výrobků, protože některé sice krásně nablýskají koupelnu a vyčistí dřez, ale přírodě škodí víc, než by bylo nutné.

cistice Real green

Společnost Zenit je český výrobce čisticích prostředků s více než 20letou tradicí. Navázal na původní společnost s historií sahající až na začátek 20. století. Zenit však nestaví pouze na úspěchu z minulosti, ale přichází i s inovacemi. Jednou z novinek je zelená řada Real green clean. Obsahuje lehce biologicky odbouratelné čisticí prostředky pro dokonalý úklid celé domácnosti bez zatížení přírody. Řada je vhodná i pro domácnosti s čističkami odpadních vod. Zkuste své štěstí a vyhrajte jeden z balíčků s výrobky řady Real green clean v praktické plátěné tašce.

Správnou odpověď hledejte na internetové stránce www.zeniteshop.cz nebo www.jsemrealistka.cz.

Soutěžící, kteří odpovědí správně jako 100. 150. a 200., získají balíček kompletní řady Real green clean v celkové hodnotě 563 Kč. Balíček obsahuje přípravky: na podlahu, na toalety, na plochy, na nádobí, prací gel a tablety do myčky – vše v praktické plátěné tašce Real green clean.
Soutěžit můžete od 20.4. do 19.5.2016.

Který výrobek neobsahuje řada Real green clean?





Pokud chcete soutěžit, musíte být přihlášený(a) jako registrovaný uživatel. Pro registraci/přihlášení pokračujte zde
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze