Soutež
Soutěž o designový aroma difuzér a bezdotykové dávkovače mýdla
Zpříjemněte si začátek prázdnin a nechte v sobě probudit soutěživého ducha! Tentokrát se můžete zapojit do soutěže s e-shopem bezdoteku.cz, který se zabývá prodejem inovativních produktů do domácnosti. V nabídce naleznete šikovné vychytávky například bezdotykové dávkovače na mýdlo, nebo horkou novinku, designové aroma difuzéry. Zapojte se do soutěže a vybavte si svůj domov moderními pomocníky!

Aroma difuzer

Aroma difuzéry už nejsou jen estetickým prvkem interiéru. Díky přeměně vody na studenou páru zvlhčují vzduch v místnosti. Při použití vonného olejíčku dosáhnete příjemného provonění vaší domácnosti. Vašeho oblíbená vůně se pak ponese celou domácností a podtrhne tak kouzlo vašeho domova. Kromě toho, že aroma difuzéry zvlhčí a provoní vzduch, chopí se i role originálního a vkusného doplňku. Decentní podsvícení v několika barevných odstínech je jen příjemnou třešničkou na dortu.




Zkuste odhadnout, jaké množství bakterií nebo mikrobů na Vás číhá na nádobě s tekutým mýdlem a kolik lidí před Vámi se dotklo tlačítka na dávkovači! Tomu je nyní konec. Bezdotykové dávkovače mýdla nabízí pocit opravdu dokonale čistých rukou. A nejen pocit, vaše ruce konečně opravdu čisté budou! Zapojte se do soutěže a můžete vyhrát jeden ze dvou typů bezdotykového dávkovače. Do obou se pohodlně vejde celé 250 ml oblíbeného mýdla, nebo tekutého prostředku na mytí nádobí. Možnostem využití se meze nekladou, a tak si jej můžete pořídit i do kuchyně! Stačí si jen vybrat, který se do Vámi zvoleného prostoru hodí více. Bude to dávkovač STYLE z nerezu a chromu, nebo dávkovač ELEGANT z černého a průhledného plastu?

Bezdotykovy davkovac na mydlo

Chcete se zapojit do soutěže a mít tak možnost vyhrát? Toužíte po voňavé a čisté domácnosti, která se stane vaší vizitkou? Pak zkuste štěstí a pojďte s námi soutěžit! Hlavní cena je aroma difuzér dle vlastního výběru. Stačí jako 100. správně odpovědět na otázku. Pokud odpovíte jako 150. máte vyhrajete bezdotykový dávkovač STYLE, a pokud odpovíte jako 200. pak na vás čeká bezdotykový dávkovač ELEGANT.

Soutěžit můžete do 13.8. Správnou odpověď na soutěžní otázku najdete na stránkách bezdoteku.cz




Jaké množství tekutiny dokáže aroma difuzér z videa přeměnit za hodinu?







Pokud chcete soutěžit, musíte být přihlášený(a) jako registrovaný uživatel. Pro registraci/přihlášení pokračujte zde
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze