Soutež
Soutěžte s firmou Rolrols o poukázku na veškerý sortiment ze stínící a garážové techniky a doplňků, které firma nabízí.


Vyhrajte poukázku v hodnotě 1.000,- Kč! Poukázkou odměníme celkem 3 soutěžící!

Firma Rolrols to jsou nejzkušenější odborníci na našem trhu, kteří mají mnohaletou praxi v oblasti výroby a montáže stínící a garážové techniky a dalšího vybavení pro domov a bydlení. Odborně vyškolení zaměstnanci Vám zdarma poskytnou poradenství, které se týká veškerého sortimentu a služeb, jimiž se firma Rolrols zabývá, v pohodlí Vašeho domova, takže nemusíte nikam jezdit, abyste dostali tu nejlepší péči, kterou potřebujete. Největší vzorková prodejna s nejlepšími vzorky, vybaveností a sortimentem, jenž je chloubou firmy, je pro Vás otevřena v Praze – Řepích a v Hodoníně. Firma Rolrols má zastoupení po celé České republice, proto se neváhejte obrátit na kterékoli obchodní oddělení. Vždy Vám rádi pomohou a poradí.
 
Firma Rolrols má velmi široký sortiment stínící a garážové techniky, ale věnuje se také velkému množství doplňkového prodeje. Mezi její nejnovější produkty patří odpadkové koše a bezpečnostní schůdky Hailo. 





Koše na odpadky Hailo
jsou velmi individuální a rozmanité, jako jsou požadavky v domácnosti či kanceláři. Jedná se o inovativní řešení, nejen funkční a vysoce kvalitní, nýbrž také s atraktivním designem, ze kterého si vybere opravdu každý.
Odpadkové koše Hailo jsou kvalitními výrobky, které dělají život a práci v domácnosti příjemnější a také jsou profesionální průmyslovou odpadovou technikou.

hlinikove schudky    hlinikove schudky
 
Sklápěcí bezpečnostní hliníkové schůdky jsou ideální pro rychlé, nekomplikované dosažení věcí denní potřeby, usídlených o něco výše. Jsou perfektně zhotoveny pro vysoké nároky každodenní potřeby: nejmodernější technika, ergonomie, atraktivní design a nekompromisní bezpečnost.

 
Pokud Vás zaujala nabídka a sortiment firmy Rolrols, můžete odpovědět na tuto soutěžní otázku a vyhrát poukázku na 1.000,- Kč na veškeré produkty a služby. Poukázku obdrží 50., 100., 150. soutěžící, který správně zodpoví soutěžní otázky. Soutěžíme od 8.2.2012 do 15.3.2012. Správnou odpověď najdete na stránkách www.rolrols.cz.

Poznámka: při uplatnění poukázky na zboží v nižší hodnotě, se peníze nevrací.


Patří do sortimentu firmy Rolrols, s. r. o. také Japonské posuvné stěny?


Firma Hailo, která vyrábí odpadkové koše a bezpečnostní schůdky pochází z…


Patří do sortimentu odpadkových košů firmy Rolrols, s. r. o. také vestavěné koše?





Pokud chcete soutěžit, musíte být přihlášený(a) jako registrovaný uživatel. Pro registraci/přihlášení pokračujte zde
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze