Soutež
Vyhrajte slevu na dokonalou izolaci pro střechy a podkroví

Kvalitní izolace zabraňuje teplotním ztrátám a významně tak snižuje náklady na vytápění. Chytrá pěna je novinkou na trhu zajišťující dokonalou izolaci střechy a podkroví, tedy prostor, odkud uniká nejvíce tepla. Pokud se zúčastníte naší soutěže, můžete získat slevový kupon na realizaci podkroví Vašeho rodinného domu.



Chytrá pěna má mnoho využití
Chytrá pěna® je plastická izolační hmota, která vzniká smísením dvou složek pomocí speciální technologie. Chytrá pěnová izolace se nanáší stříkáním, po dopadu hmota expanduje a dokonale tak vyplní celý izolovaný prostor. Stříkaná pěna představuje dokonalou izolaci pro střechy a podkroví, stěny, stropy, podlahy, ale také například pro základy nebo bazény. Společnost Eko-izolace HS Group s.r.o. jako jediná v České republice nabízí bezplatnou kalkulaci, návštěvu technika, zaměření a vzorky materiálu až k Vám na stavbu. Možnost výběru z několika druhů materiálů pro každou konstrukci umožňuje nalézt optimální řešení pro každou stavbu. Podrobné informace o izolaci chytrá pěna a příbuzných produktech najdete na stránkách www.chytrapena.cz.


Vyhrajte slevový kupon na zateplení

Pokud uvažujete o zateplení svého domu s využitím chytré pěny, jistě se rádi zúčastníte naší soutěže, ve které můžete vyhrát slevový kupon na realizaci zateplení podkroví. Slevový certifikát získají celkem tři vítězové (1. cena: sleva na realizaci podkroví RD v hodnotě 15%, 2. cena: sleva na realizaci podkroví RD v hodnotě 10%, 3. cena: sleva na realizaci podkroví RD v hodnotě 5%), kteří správně zodpovědí soutěžní otázku. Podmínkou je izolace podkroví v rozsahu min. 100 m2, případně součet menších ploch na jednom místě.


Nápovědu najdete na stránkách www.chytrapena.cz. Všem soutěžícím přejeme hodně štěstí.

V případě, že se Vaše jméno objeví na výherní listině, svou slevu uplatníte následovně: Na www.chytrapena.cz zadáte poptávku na cenovou kalkulaci a vyplníte číslo kuponu. Jako odpověď obdržíte cenovou kalkulaci s uplatněnou slevou, následně s ním obchodní oddělení domluví další postup (návštěvu technika atd.) Kupon lze uplatnit pouze do 15. 2. 2013 s následnou realizací zateplení do 31. 3. 2013.



Jaké je typové označení měkké Chytré pěny®?





Pokud chcete soutěžit, musíte být přihlášený(a) jako registrovaný uživatel. Pro registraci/přihlášení pokračujte zde
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze