Soutež
Vyhrajte visací zámek! Nebo cylindrickou vložku!
K výhře stačí správně odpovědět na soutěžní otázky!

zamky a cylyndricke vlozky Tokoz

Zámky a kování s tradicí
Tuto skvělou soutěž jsme pro Vás připravili ve spolupráci se značkou TOKOZ, která je již od svého vzniku v roce 1920 spjata s výrobou visacích zámků a kování a v oblasti zabezpečovacích mechanismů tak působí přes 90 let. Díky mnohaletým zkušenostem je firma TOKOZ skutečným specialistou ve svém oboru a v současnosti dokonce také největším českým výrobcem visacích zámků.

Široký sortiment zabezpečovacích prvků
Stálý sortiment, který se neustále rozšiřuje, dnes vedle visacích zámků a ostatních zabezpečovacích prvků (především závory a petlice, stavební či nábytkové kování) zahrnuje nově cylindrické vložky a další speciální přídavné zabezpečovací mechanismy a doplňky.

Chraňte si svůj svět
Pod mottem „CHRAŇ SI SVŮJ SVĚT“ společnost TOKOZ svým zákazníkům pomáhá zabezpečit právě ten jejich svět. Vedle tradičních modelů zámků vyvinula produkty, které přinášejí konkrétní řešení.

                                 tokoz logo

Nová řada TOKOZ PRO
Poslední novinkou v sortimentu je řada produktů TOKOZ PRO.  Rodina produktů TOKOZ PRO zahrnuje jak cylindrické vložky, tak i visací zámky a jiné přídavné uzamykatelné mechanismy, postavené na principu otočných lamelových stavítek. A právě produkty z této řady můžete vyhrát, jestliže správně zodpovíte všechny soutěžní otázky. 
Soutěžící, který jako 
100. správně odpoví získá cylindrickou vložku, 200. a 300. správně odpovídající získají visací zámek.

Nejste si jisti, jak zní správné odpovědi? Anebo byste se rádi dozvěděli více o jednotlivých produktech TOKOZ? Nalistujte stránky www.tokoz.cz nebo www.tokozpro.cz a hned budete chytřejší!


1. Jak se jmenuje nová unikátní vložka od firmy Tokoz?



2. Kolika patenty je chráněna vložka TOKOZ PRO?




3. K čemu slouží čtvrtotočka (otočení klíčem o 90°)?






Pokud chcete soutěžit, musíte být přihlášený(a) jako registrovaný uživatel. Pro registraci/přihlášení pokračujte zde
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze